Marmaris Giad Muğla Büyükşehir Belediyesi Ziyareti

Sosyal Medyada Paylaş

Marmaris Giad Muğla Büyükşehir Belediyesi Ziyareti

Marmaris Genç İş Adamları Derneği, Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Erdaş,Sayman Bağnu Eğe,Başkan Yardımcıları Ali Tolga Akbay Ve Mustafa Çolak,Basın Sorumlusu Ali Toksoy,Proje Sorumlusu Erdem Karaosmanoğlu,Ve Dernek Koordinatörü Heyecan Can 16.07.2014 Çarşamba Saat 11:00'de,Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'ü Makamında Ziyaret Etti.

Sn.Dr. Osman Gürün Misafirperver Tavırları Ve Güleryüzü İle Projelerinden Ve Bu Projeleri  Hayata Geçirmek İçin Zamana İhtiyaç Olduğundan Söz Ederken,Siz Genç İş Adamları Bölgenizle İlgili Eksikleri Ve Yapılaması gereken Projelerle İlgili Yazılı ve Sözlü Olarak Bizlere Ulaşmalısınız Dedi. Fikirlere Açık Olduklarını Dile Getirdi.Marmaris Genç İş Adamları Derneği'ni En Yakın Zaman da Ziyaret Etmek İstediğini Sözlerine Ekledi.

Marmaris Giad Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Erdaş Üzerimize Düşen Ne Varsa Yapmaya Şahsım Ve Yönetim Kurulu Üyesi Arkaşlarım  Adına Hazır Olduklarını Ve Ayrıca Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Sn.Dr. Osman Gürün'ü Marmaris'te Ağarlamaktan Son Derece Mutlu Olacaklarını Dile Getirirken Olumlu Duygularla vedalaşıldı

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya