Marmaris Giad başkanlığına Meral Tuncer Argül seçildi

Sosyal Medyada Paylaş

Marmaris Giad başkanlığına Meral Tuncer Argül seçildi

Marmaris Giad'da bir ilk yaşandı

Marmaris Giad Genel kurulu 21 Mayıs 2015 tarihinde Marmaris'in de sevilen ismi Hüseyin Süer'in Divan başkanlığı ile yapıldı.

5. dönem yönetim kurulu başkanı ve EGAFED Genel Sekreteri Süleyman Erdaş, bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bildi verdi. Erdaş yaptığı konuşmada, Marmaris Giad'ın samimi bir ortamda bir sivil toplum örgütü olduğunu, bayrağı bugüne kadar taşıyan tüm arkadaşlarına teşekkür ediyor ve bayrağı yeni yönetime onurla devrediyoruz, dedi.

Faaliyet, Denetleme raporların okunması ve oya sunulması ile başlayan süreçte 1993 yılında kurulan Marmaris Giad Yönetim Kurulu Başkanlığına ilk kez bir bayan aday oldu.

Anlamlı mesajlar verildi

Marmaris Giad Başkanlığına arkadaşlarının önerisi ile aday olduğunu mesajında okuyan Meral Tuncer Argül, yeni yönetim kurulu üyesi arkadaşlarını sıra dışı alışık olunmayan bir yöntem ile tanıttı.

Ticari yaşamın ve özellikle turizm bölgelerinde yaşanılan sıkıntıları kısmen dile getiren Marmaris Giad Yönetim Kurulu Başkanı Meral Tuncer Argül, sorun hepimizin, sorun bölgesel değil ulusal hatta evrensel ve bunları da elbirliği ile aşacağızın mesajını verdi.

Çok çalışacağız

21 Mayıs 2015 tarihinde Marmaris Genç İşadamları Derneği olarak 6. Olağan Genel Kurul Toplantısını Marmaris Elegance Hotel'de başarıyla gerçekleştirdiklerini dile getiren Meral Tuncer Argül, konuşmasında olduğu gibi proje kirliliği yaşatmayacaklarını aksine birlikte çok çalışacaklarını söyledi.

Genel Kurulda tüzükte bazı maddelerin değişiminin oylanması sonucunda, tek listeyle seçime giren kurullar oylandı. Oylamanın ardından yeni seçilen yönetim kurulu adayları kendilerini tanıttılar.

Başaracağız ve çok çalışacağız sloganı ile yola çıkan Marmaris Giad Yönetim Kurulu Başkanı Meral Tuncer Argül, Yönetim kurulu olarak ilk faaliyetlerinin 28 Mayıs'ta Marmaris'te Sentido Orka Lotus Beach Hotel'de EGAFED (Ege Akdeniz İşadamları Federasyonu) Yönetim Kurulu ile birlikte olacaklarını belirtti.

MARMARİS GİAD 6. OLAĞAN GENEL KURULU SONUCUNDA OLUŞTURULAN YENİ YÖNETİM

YÖNETİM KURULU ASİL                  

MERAL TUNCER ARGÜL  (Pisagor Tur)

PINAR ALTUNTAŞ (Golden Rock Beach Hotel, Üntaş Grup)

F. CANER TORUNOĞULLARI (Orka Hotels)

MUSTAFA GÖKMEN (Gökmen Bal, Akaryakıt)

SÜLEYMAN YILDIZ (Villa Anfora)

GÖKHAN GÖK (Avukat)

S. GÖKSUN ÇİLİNGİR (Padok)

ALİ TOKSOY (Toksoy Petrol)

ALİ SİLİN (Egemarin Yatçılık)

 

YÖNETİM KURULU YEDEK

İSA SEVİM

ENGİN ONUR TÜRKMEN

ÖZGÜR ŞAHİN

YÜCEL TUNCER

GÖKÇE SÖYLEMEZ

MEHMET ÜNAL

TARKAN ÇİLİNGİR

TARIK AYDIN

UMUT ÇAĞATAY KOÇAK

 

DENETLEME KURULU ASİL                      

ERTUĞRUL ÖZCAN

OSMAN ÖZKAN

UFUK AYDOĞAN

 

DENETLEME KURULU YEDEK

M. SİNAN YILDIRIM

MEHMET ULAŞ

CAN AĞAR

 

HAYSİYET ve DİSİPLİN KURULU ASİL

SÜLEYMAN ERDAŞ

M. BATUHAN ÖZÜNAL

MURAT ÖZCAN

 

HAYSİYET ve DİSİPLİN KURULU YEDEK

BANU ÇATAN

FATİH  ÇOBAN

MUSTAFA ÇOLAK

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya