Mardin’de ‘Yönetici ve İletişim’ Konferansı Düzenlendi

Sosyal Medyada Paylaş

Mardin’de ‘Yönetici ve İletişim’ Konferansı Düzenlendi

Mardin Atatürk Kültür Merkezinde Mardin Girişimci İşadamları Derneği (MARGİAD) ev sahipliğinde Siyaset Bilimci-Sosyolog Tanzer Polat Yılmaz’ın sunumuyla üniversite öğrencilerine yönelik ‘Yönetici ve İletişim’ konulu konferansı düzenlendi. Mardin Artuklu Üniversitesi öğrenci konseyinin’de destek verdiği konferansa MARGİAD başkanı Murat Özkan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Basın İlan Kurumu Mardin Şube Müdürü Adnan Günbegi, Siyaset Bilimci-Sosyolog Tanzer Polat, Mardin Artuklu Üniversitesi öğrenci konsey başkanı Hediye Şahin, Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF) Genel başkanı İbrahim Aydın, Kanaat önderleri, bazı STK temsilcileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Mardin Artuklu Üniversitesi öğrenci konsey başkanı Hediye Şahin, “Konferansı tertiplimizdeki asıl gayemiz iletişim özellikleri, örgütsel ve yönetimsel iletişim, yeni medya, sosyal medya ile kariyer yönetimi hakkında tecrübe aktarımı sağlamaktır. Üniversitemizin daha da gelişmesi adına bu konferanslarımızın ve diğer her türlü etkinliğimizin devamı mutlaka gelecektir. Bize bu güzel olanakları sağlayan kıymetli rektörümüze, Mardin Artuklu Üniversitesi yönetim kuruluna, değerli konuşmacılara ve konferansımızın başarılıyla gerçekleşmesi için çalışma sağlayanlara teşekkür ediyorum.” dedi.

Siyasal Bilimci, Sosyolog Tanzer Polat Yılmaz ise “Önce Kendini Yönet” konulu sunumuyla; Yönetici ve iletişim, iletişim türleri, iletişimin günümüz dünyasında vardığı yeni boyutu, iletişimin geçirdiği evrim, sosyal medyanın iyi ve kötü tarafları, ölçüsüz sosyal medya kullanımının iletişim üzerindeki olumsuz etkileri, bilginin önemi konularına değindi.

Mardin Girişimci İşadamları Derneği başkanı Murat Özkan’ın teşekkür konuşmasıyla devam eden konferans sunulan plaketlerle son buldu.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya