Manisa GİAD'tan AK Parti il Başkanı, Yunus Emre Belediye Başkanı ve Şehzadeler Belediye Başkanı na ziyaret

Sosyal Medyada Paylaş

Manisa GİAD'tan  AK Parti il Başkanı,  Yunus Emre Belediye Başkanı ve Şehzadeler Belediye Başkanı na ziyaret

Manisa Genç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde, AK Parti il Başkanı Murat Baybatur'u ve 30 Mart yerel seçimleri sonrasında göreve gelen Yunus Emre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ‘yi ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i ziyaret etti. 

İlk olarak İl Başkanı Baybatur’u ziyaret eden MAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Ömer Özkara, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şeyda Dağlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Ezgi Çubukçu ve Ahmet Demirarslan yeni belediye başkanlıklarını tebrik etti.

Yerel seçimler neticesinde merkez ilçe belediye başkanlıkları için partilerinin adaylarının  seçilmesinin teşkilatın önemli bir başarısı olduğunu dile getiren Özkara, yeni başkanlıkların şehir için hayırlı olmasını temenni ettiklerini belirtti.

MAGİAD Heyetini büyük bir misafirperverlikle karşılayan Baybatur şahsı ve AK Parti teşkilatı adına teşekkürlerini sundu.

Takdim edilen plaketin ardından Baybatur’un yanından ayrılan MAGİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Yunus Emre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’yi makamında ziyaret etti.

Çerçi’ye yeni görevinde başarılar dileyen Özkara,  sıfırdan bir belediye kuruluyor olmasının avantaj ve dezavantajlarının bulunduğunun az çok herkesin malumu olduğunu, bunları aştıktan sonra şehir için güzel çalışmalara imza atacaklarından emin olduklarını ifade etti. Yapılan sohbetlerde Çerçi ‘’Bahsettiğiniz gibi zor bir süreç bizleri bekliyor.

Yükümüz de sorumluluğumuz da oldukça fazla, biz bunları layığıyla yerine getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Şuan önceliğimiz kalıcı bir binaya geçip personelimizin tamamını belirlemek, çalışabilecekleri verimli ortamlar yaratmak ve belediyemizde bütünlüğü sağlamak olacaktır’’ dedi.

Yapılan değerlendirme ve sohbetlerin ardından Çerçi’ye çiçek  takdim eden MAGİAD heyeti Yunus Emre Belediyesi'nden ayrılarak Şehzadeler Belediyesi'ne geçti. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında ziyaret eden MAGİAD Yönetim Kurulu Üyeleri yeni görevinde Çelik’e başarılar diledi.

Yunus Emre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'ye yaptıkları ziyaretten bahseden Özkara, sabit bir bina ve personel gibi sıkıntılarının ortak olduğunu gördüklerini belirterek, "Umarız ki en kısa sürede bu tarz problemler aşılır ve tüm enerjinizi belediyecilik adına asıl yapılması gereken faaliyetlere harcarsınız. Göstereceğiniz başarılardan şüphemiz yok.

Yeni görevinizin sizlere ve şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz.’’ dedi. Nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için MAGİAD Yönetim Kurulu vesilesiyle tüm dernek üyelerine teşekkür eden Çelik,  Manisa halkının kendilerini layık gördüğü bu görevde ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade etti. MAGİAD Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından çiçekleri takdim edilen Çelik ile gerçekleştirilen sohbetlerin ve değerlendirmelerin ardından MAGİAD Heyeti ziyaretlerini sonlandırdı.   

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya