Manisa GİAD, EGİFED’i Manisa’da ağırladı.

Sosyal Medyada Paylaş

Manisa GİAD, EGİFED’i Manisa’da ağırladı.

 

Manisa Genç İş Adamları Derneği ("MAGİAD") Başkanı Halil Ağırbaşlı ve yönetim kurulu, Ege Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu'nu ("EGİFED") Manisa'da ağırladı.
Valilik ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretlerini müteakip Saruhan Otel'de tertip edilen yemekli faaliyete iş dünyasından katılım yoğundu.


EGİFED Başkanı Aydın Buğra İlter ve yönetimi, Denizli Genç İş Adamları Derneği ("DEGİAD") Başkanı Hakan Urhan ve yönetimi, Ege Genç İş İnsanları Derneği ("EGİAD") Başkanı Mustafa Aslan ve yönetimi ile Akhisar Genç İş Adamları Derneği ("AKGİAD") Başkanı Özkan Kalın,Önceki Dönem Magiad Başkanları İdris Şendil,Ömer Geriter Teakwondo Federasyonu üyesi Gökay Budak tarafından katılım sağlanan Gecede faaliyet çerçevesinde ulusal birlik ve beraberlik mesajları verildi.


Açılış konuşmasını yapan MAGİAD Başkanı Ağırbaşlı, son günlerde Suriye'de şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyerek başladığı konuşmasında, Manisa'nın ekonomik ve kültürel olarak Ege Bölgesi'nin en önemli şehirlerinden birisi olduğuna vurgu yaptı.


EGİFED Başkanı İlter ise Gazi Mustafa Kemal Paşa'nın "Yurtta Sulh, Cihanda Sulh" sözüne vurgu yaparak bölgesel huzurun, ekonomik gelişme ve refaha olan katkısının önemine değindi.
Konuşmaların ve yemeğin ardından EGİFED Başkanı İlter, MAGİAD Başkanı Ağırbaşlı ve diğer GİAD Başkanları, MAGİAD ailesine yeni katılan üyelere rozet takdimini yaparak "hoş geldiniz" temennilerinde bulundular.

 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya