Manisa GİAD 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar ile zaman geçirdi.

Sosyal Medyada Paylaş

Manisa GİAD 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar ile zaman geçirdi.

Manisa Genç İş Adamları Derneği (MAGİAD) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar ile zaman geçirdi. Dernek ofisinde bu hafta bir ilk yaşandı ve Çocuk Toplantısı gerçekleştirildi.

Çocuklar aile büyüklerinin oturduğu koltuklara oturup, plan ve projeler tasarladılar.  

Yapılan minik genel kurul toplantısında minik adaylar belirlendi, vaadler ve projeler dinlendi, açık oylamanın ardından MAGİAD ilk kez bayan başkanlara sahip oldu.

Eşit oy alarak başkanlığı paylaşan Hatice Erva Demirarslan ve Dilara Akçalı 23 Nisan MAGİAD Yönetim Kurulu Başkanları oldular. 23 Nisan MAGİAD Yönetim Kurulunda bayan başkanlara, yönetim kurulu üyeleri  Osman İçöz, Emir Demirarslan, Ege Eyi, Yavuz Alp Özer eşlik etti.

Toplantı ortamına hızla adapte olan minik MAGİAD’lılar bir çok sosyal sorumlukluk projesi üretmenin yanısıra ekonomik projelere de değindi. Hayvan Barınaklarından, oyun havuzlarına, oyuncak evlerinden, binalara,parklara, yüzme havuzlarına kadar çok farklı projeler sundular.

Toplantı boyunca projeler üreten miniklerle birlikte kutlama pastası kesildi ve bu eğlenceli toplantı son buldu. Toplantının ardından MAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Ömer Özkara ‘’Biz Manisa’nın genç iş adamlarıyız fakat zaman hızla akıyor ardımızdan bir nesil daha geliyor. Çocuklar bu ülkenin geleceği, onlara her zaman gereken hassasiyeti göstermeliyiz. Bir gün bir bakmışız büyümüşler ve gerçekten bu koltuklara oturmuşlar.

Zaman bu kadar hızla ilerlerken her anımızın ne kadar değerli olduğunu anlıyor, taş üstüne taş koyabilmek için ne kadar az zamanımızın olduğunu farkediyoruz. Bu bayrak yarışında üzerimize düşeni layığıyla yapıp bayrağı en iyi şekilde gelecek nesillere teslim etmemiz gerektiğini bir kere daha anladık’’ şeklinde konuştu.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya