Manisa Genç İş Adamları Derneği bir projeyi daha nihayete erdirdi

Sosyal Medyada Paylaş

Manisa Genç İş Adamları Derneği bir projeyi daha nihayete erdirdi

Manisa Genç İş Adamları Derneği bir projeyi daha nihayete erdirdi

Türkiye’nin içinden geçtiği bu zor dönemde MAGİAD ‘Bir Yarımız Sizinle’ adında anlamlı bir mektup projesine imza attı. MAGİAD Diyarbakır, Şırnak ve Mardin çevresinde görev yapan özel harekatçı polislerimize, askerlerimize maneviyat ve moral içeren yaklaşık 500 paket gönderdi.

'BİR YARIMIZ SİZİNLE' PROJESİ TESLİM EDİLDİ
MAGİAD Başkanı Ömer Özkara 'Bir Yarımız Sizinle' projesini nihayete erdirdiğini belirterek şu ifadeleri kullandı; "Geçtiğimiz günlerde başlattığımız bu projeyi de başarıyla sonuçlandırdık. Genciyle yaşlısıyla herkes elini taşın altına koyarak, projemize destek oldu. Gerek üniversite öğrencileri, gerek işadamları, gerekse vatandaşlarımız olmak üzere bir bütün olduk ve doğu illerinde görev yapan polisimize askerimize, terörle yaptıkları mücadele kapsamında Manisa olarak yanlarında olduğumuzu hissettirmek istedik. İçerisinde mektupların yanı sıra iç çamaşırı, çerez ve iaşe yardımları bulunan yaklaşık 500 paketimizi Doğu Anadolu'da görev yapan güvenlik güçlerimize ulaştırılması için Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'ne teslim ettik."

YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ BİLGİÇ'E HOŞGELDİN ZİYARETİ
MAGİAD Yönetim Kurulu Manisa'ya yeni atanan Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç'i makamında ziyaret etti. MAGİAD Başkanı Ömer Özkara Manisa'da göreve başladığı gün babasını kaybeden Emniyet Müdürü Bilgiç'e başsağlığı dileklerini iletirken, yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Özkara ziyaret sırasında şu ifadeleri kaydetti; "Öncelikle Manisa ilimize hoş geldiniz. Göreve geldiğiniz gün derin bir acıyla karşılaştınız. Bu acınızı bizde MAGİAD olarak paylaşıyor başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Ülkemiz yoğun bir terör gündemiyle meşgul. Sizlerde yoğun bir mesai geçiriyorsunuz. Bu kapsamda görevinizde başarılar diliyoruz."

BİLGİÇ'TEN MAGİAD'A ÖVGÜLER
Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç MAGİAD'ın yapmış olduğu projeyi sonuna kadar desteklediklerini belirterek şöyle konuştu; " Manisa'da faaliyet yapan bir dernek olarak, yaptığınız işlerinizde başarılar diliyorum. Doğu Anadolu bölgesinde terörle mücadele eden güvenlik güçlerimizin, manevi desteğe ihtiyacı var. Sizler bu kapsamda çok önemli bir projeye imza attınız. Manisa halkının yazdığı mektupları Doğu Anadolu'da terörle mücadele eden askerimize, polisimize gönderiyorsunuz. Bu çok anlamlı bir iş olmuş.  Manisa halkı projeye sahip çıkmış. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya