MAGİAD Kızılay'ın çağrısına duyarsız kalmadı

Sosyal Medyada Paylaş

MAGİAD Kızılay'ın çağrısına duyarsız kalmadı

MAGİAD Kızılay'ın çağrısına duyarsız kalmadı

Manisa Genç İş Adamları Derneği (MAGİAD) Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Kızılay'a kan bağışında bulundu. Başkan Ömer Geriter;" Kan bağışı ihtiyaç doğduğunda değil her daim yapılması gereken bir faaliyet olmalıdır" dedi.

Kısa bir süre önce MAGİAD'ın gerçekleşen kongresinin ardından yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirdikleri protokol ziyaretleri arasında kan bağışında bulunmayı ihmal etmedi. MAGİAD, Kızılay Manisa Şubesi'ne giderek önce Şube Müdürü İsmet Nardal'ı ziyaret ettiler. Daha sonra ise geçtiğimiz günlerde Kızılay Genel Müdürlüğü tarafından kış aylarındaki yaşanan kan stok sıkıntısı çağrısına destek vermek adına kan bağışında bulundular.

BAŞKAN ÖMER GERİTER; "BU BİZİM ASLİ GÖREVİMİZ"
MAGİAD Başkanı Ömer Geriter yaptığı açıklamada şu ifadeleri kaydetti; "Ağır kış koşullarından dolayı kan stoklarının kırmızı alarm verdiği bu sıkıntılı dönemde hep birlikte Kızılay'a kan bağışında bulunduk. Belirtmek isteriz ki kan bağışı ihtiyaç doğduğunda değil her daim yapılması gereken bir faaliyet olmalıdır. Kızılay'ın bugün ülkemizin önemli bir kurumu ve sembolü haline gelmesindeki en büyük payı duyarlı vatandaşların destekleridir.
Yaptığımız ziyaret sonucunda Sayın şube müdürümüz ile Kızılay'ın kan bağışı ile birlikte kök hücre arşivi oluşturma adına da faaliyette bulunduğunu öğrendik. Gerek kan bağışı gerekse kök hücre bağışı sayesinde bir çok insana hayata tutunma şansı vermek ve hayata yeniden merhaba demelerini sağlamak bizlerin asli görevlerinden olmalı diye düşünüyoruz."

MAGİAD VE KIZILAY'LA ANLAMLI ANLAŞMA
Başkan Ömer Geriter sözlerini şöyle sürdürdü;"Magiad ve Kızılay işbirliği altında bir takım kararlar aldık. Bizler Magiad olarak tüm yönetim kurulu üyelerimizin işyerlerindeki çalışanları ile birlikte Kızılay'ın gönüllü ve sürekli bağışçıları olmaya karar verdik. Bundan sonra da Kızılay ile ortak bir çok projeye imza atılması konusunda da mutabık kaldık. Son olarak yinelemek isteriz ki her kan bağışı yeni bir hayat demektir. Tüm Manisalılara sağlıklı bir ömür dileriz."

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya