KUGİAD ‘Sizin Dükkan Torunlara Kalır mı?’

Sosyal Medyada Paylaş

KUGİAD ‘Sizin Dükkan Torunlara Kalır mı?’

‘Sizin Dükkan Torunlara Kalır mı?’

Kuşadası Genç İş Adamları Derneği(KUGİAD) tarafından organize edilen ve Ahmet Şerif İzgören in anlatımıyla Kuşadası Ticaret Odası Salonun da gerçekleştirilen seminer Kuşadası Kamuoyun dan büyük talep gördü. Kuşadası Protokolünün ve500 civarında izleyicinin katıldığı seminerde yer bulamayıp,2 saat boyunca semineri ayakta izleyenler oldu.

Açılış konuşmasında kürsüye gelen Kuşadası Genç İş Adamları Derneği BaşkanıAtila Yurtsever;

İlk adımın atıldığı 13 yıl öncesinden başlayarak hep şehrimiz için önemliprojelerle siz değerli hemşerilerimizin karşısına çıktık.Bugünde yine ilginizi çekeceğini düşündüğümüz bir etkinliği sizlerle buluşturuyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Değerli Kuşadalılar, bizler iş adamı olarak bütün konsantrasyonurakamlar üzerine olan ve olayları salt maddi gerçeklikler üzerinden okuyan,  değerlendiren kişiler değiliz. Bu toplumda yaşayan her bireyle ortak bir geçmişi ve geleceği paylaştığımızın ve hepimizin aynı gemide olduğunun farkında ve belkide en çok farkında olan kesimiz.

Kıymetli Misafirler Ülke olarak Mutlu İnsan Üretmenin bir yolunu bulmalıyız. Takdir edersiniz ki bunun için elinizde olması gereken en önemli kaynak yine insanın kendisi ve bu bizim ülkemizde birçok dünya ülkesini kıskandıracak kadar bol.Bol da yeteri kadar kaliteli mi?. İnsan kalitemizi ivedilikle ve potansiyelimize yakışır şekilde arttırmamız gerek. Nitelikli ve iyi planlanmış bir çevre mutlu insan, mutlu insan mutlu toplum, mutlu toplum ise müreffeh Devlet yaratacaktır. Unutmayalım ki bir insanı ömrü boyunca en çok etkileyen unsur etkileşim içerisinde olduğu yani yaşadığı çevredir. İletişimde  kullandığımız dilimizden giyim kuşam tarzımıza, sanata,felsefeye,doğaya ,iman ve inanca dair tüm bilgi birikimimiz yaşadığımız çevreden kazanımlarımızdır.

Sevgili Dostlar bugün tüm ülke insanlarımız, spordan ekonomiye, siyasetten inanç farklılıklarına kadar bir çok alanda acımasızca ayrışmış durumda. Eskiden bizlerin tuttuğu takımlar, oy verdiği siyasi düşünceler top yekün aynı mıydı, hayır değildi tabi ki. Pe ki ne oldu da biz birbirimize bu kadar tahammülsüzleştik. Belliki önce birbirimizi dinlemeyi sonrada anlamayı bırakmışız.Bütün bu olumsuzluklar  belki internet çağında toplumumuzun yaşaması doğal  sosyolojik olgular veya belki de bugün yaşadığımız çevreyle etkileşimlerimizin bir sonucu.Neden ve nasıl olduğu bir yana Sivil Toplum  olarak bizler bu olumsuzlukları görmek, sorgulamak ve hatta mümkünse iyileştirilmesine katkı vermek zorundayız. Bu bir lütuf değil bizim Sivil Toplum olma sorumluluğumuzun bir gereği ve sorumluluklarımızın gereğini asgari düzeyde de olsa yerine getirmek zorundayız.’ dedi.

Açılış konuşmasının ardından ana fikri Aile şirketleri olan ‘Bizim Dükkan Torunlara Kalır mı?’ adlı bilgi paylaşı mı için Ahmet Şerif İzgörensahneye geldi.2 saat süren bu keyifli paylaşımın ardından Şerif hoca izleyenler için kitaplarını imzaladı.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya