KARGİF'ten Samgiad'a ziyaret

Sosyal Medyada Paylaş

KARGİF'ten Samgiad'a ziyaret

MURATOĞLU: KARGİF ETKİN HALE GELECEK

Karadeniz Genç İş İnsanları Federasyonu Başkanı seçilen Yavuz Selim Muratoğlu, SAMGİAD'ı ziyaret etti. Muratoğlu, ''KARGİF bölgenin etkin yapılanmalarından biri olacak'' dedi.

Geçtiğimiz hafta Terme'de yapılan olağan genel kurul ile Karadeniz Genç İş İnsanları Federasyonu Başkanı seçilen BAFRAGİAD eski Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu, Samsun Genç İş İnsanları Derneği'ni ziyaret ederek Başkan Onur Öztekin ve yönetim kurulu ile bir süre görüştü.

SAMGİAD’DAN KARGİF’E TAM DESTEK

SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin, KARGİF Başkanı Muratoğlu'na hayırlı olsun dileklerini ileterek, ''Derneğimizin bağlı olduğu federasyonumuzun yapacağı her çalışmaya SAMGİAD olarak sonuna kadar destek vermeye hazırız. KARGİF'in güçlü olması bağlı olan derneklerin güçlü olması demektir. Yapacağınız çalışmalarda başarılar diliyorum'' dedi.

SAMGİAD'ın KARGİF'in en önemli ayağı olduğunu belirten Başkan Muratoğlu, ''SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin ve yönetim kuruluna hayırlı olsun diyorum. Göreve geldikleri kısa sürede başarılı çalışmalara imza attılar. KARGİF yapılanmasını yeniden oluşturarak, bağlı dernekler arasındaki diyalogları daha fazla ileriye taşıyacağız. 3 yıl içinde bunu başaracağız. Bu hem derneklerimiz, hem de bölgemiz adına çok önemli bir konu. KARGİF bölgenin etkin yapılanmalarından biri olacak'' 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya