Kardeş dernek ÇARGİAD'dan SAMGİAD'a ziyaret

Sosyal Medyada Paylaş

Kardeş dernek ÇARGİAD'dan SAMGİAD'a ziyaret

Başkan Öztekin: Birbirimizi hep destekleyeceğiz

SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin, Samsun için iş birliğine her zaman açık olduklarını belirterek, "Kardeş derneklerimizle, birbirimize her zaman destek verip, şehrimiz için omuz omuza çalışacağız" dedi

Çarşamba Genç İş Adamları Derneği (ÇARGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Sercan Albayrak, Samsun Genç İş İnsanları (SAMGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öztekin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. SAMGİAD ve ÇARGİAD yönetim kurulu üyelerinin de hazır olduğu ziyarette birlik ve beraberlik örneği sergilendi.

İŞ BİRLİKLERİNE HAZIRIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SAMGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öztekin, ÇARGİAD'ın kardeş dernek olduğunu kaydederek, "Samsunlu genç iş insanları olarak, şehrimizin kalkınması için her zaman iş birliklerine hazırız. Bu anlamda, kardeş derneğimiz olan ÇARGİAD ile birbirimize her zaman destek verip, şehrimiz için omuz omuza çalışacağız. Birlikte güzel projelere imza atacağız. Bizleri ziyaret edip onurlandıran ÇARGİAD Başkanı Sercan Albayrak'a ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 ÖNEMLİ PROJELERE İMZA ATACAKLAR

ÇARGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sercan Albayrak ise SAMGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öztekin ve yönetim kuruluna başarılar dileyerek, "SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin ve yönetim kurulunun çok önemli projelere imza atacağına gönülden inanıyorum. Kendilerine çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum. Kardeş dernek olarak biz, her zaman desteğe hazırız. Birlikte güzel projeleri hayata geçireceğiz" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ÖZTEKİN'E ÇARŞAMBA'YA ÖZGÜ HEDİYE

Konuşmaların ardından ÇARGİAD Başkanı Sercan Albayrak, ziyaret anısına Başkan Onur Öztekin’e Çarşamba İlçesi'ni simgeleyen baskı çalışma hediye etti.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya