Karadeniz Bölgesi Genç İş Adamları Dernekleri Dayanışması

Sosyal Medyada Paylaş

Karadeniz Bölgesi Genç İş Adamları Dernekleri Dayanışması

Bölgemizdeki en aktif Sivil Toplum Kuruluşlarıdan biri olan  Genç iş Adamları Dernekleri olarak dayanışmayı ve birliktelikleri artırmak için bir araya geldi. Bafra da gerçeklesen toplantıda Terme ilçesinde aktif olarak faaliyet gösteren Terme Genç is adamlari dernegi yönetim kurulu ve üyeleri misafirimiz oldu. Bölgelerimiz için yapılan ve yapılacak olan faaliyetlerin yanı sıra birlik ve beraberlikten kuvvet doğar felsefesi ile değerlerin potansiyellere katma degerler oluşturmak açısından neler yapılabilir konuları konuşuldu.

  Bafra Giad Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu, Önceki dönem Başkanı ve üyelerinin hazır olduğu toplantıda Başkan Alper Güngör, Bölgemiz için bir çok konuda fikir yürütüyor, gücümüzün yettiklerine projeler tasarlıyor ve faaliyete geçiriyoruz. Yapısal olarak dernekçilikteki en büyük sorun fiiliyatta herhangi bir yaptırım gücünüzün olmaması, ancak gönüllülük esasına dayalı dernekçilik anlayışında en büyük güç ise üyelerimizin birbirleri arasındaki diyaloglar ve etki edecekleri kesimdir. Bu yüzden Ülkemizin her yerindeki Genç iş adamları dernekleri ile etkileşimli ve Konfederasyon çatımız altında etkin bir kuruluşuz. Federasyon yapılarımız daha güçlendiğinde çok daha etkin bir kuruluş haline gelek ve Bunu bölgemize yansıtmak ve sonuçlara dönüştürmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız dedi.
   Terme Giad Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda Başkan Mustafa Çelebi, Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmaktan mutluluk duyduklarını, Sadece iyi günde değil kötü günlerdede omuz omuza tüm Genç iş adamlarının birlik içinde olduklarını söylemek isterim. Yakın zamanda yaşadığımız Terme ilçesindeki Sel felaketinde Konfederasyonumuzun(TUGİK) ve Karadeniz bölgesinden SamGiadın vede destekleri için en büyük pay sahibi BafraGİAD’ın etkisini yakinen gördük. İnanın bu bize sadece bu yapının içerisinde olmanın nedemek olduğunu gösterdi. Bunun haricinde bölgemiz için yaptığımız ve yapacağımız bir çok projede genç beyinler olarak görüşlerimizi her platformda söyleyerek bölgemizin kalkınmasına katkı sunmaya çalıştık. Yapmayada devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içeirisinde bir çok projemiz olacaktır. Bizi ağırladığınız için teşekkür ediyoruz ve size Terme ilçemize ait Amozon Heykelini naçizane vermek istiyoruz. Herşey için teşekkür ediyoruz dedi.
Toplantıya Katılanlar;
Alper Güngör
Burak Özturan
Coşku Demircan
Soner Altunışık
Hasan Yurduseven
Anil Güngör
Adnan Akkurt
Ferdi Kaya
Yavuz Muratoğlu
Faik Turan
Kenan Yıldırım
Cahit Müderrisoğlu
Kenan Yıldızoğlu
Bilal Müderrisoğlu
Engin Liman
Ahmet Dürüst
Ercan Köse
Oğuz Kocabaş
Mesut Gamsızoğlu
Yaşar Kaba
Vedat Ertürk
Numan Altın
Ali Rıza Varol
Bahri Usta
Yusuf Musaoglu
Ali Kavak
Uğur USTA
Hasan Tuslak
Mustafa Çelebi
Ahmet Sahin
Bahadır Ekiz
İbrahim Yavuz

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya