İşadamlarından Komutana Ziyaret

Sosyal Medyada Paylaş

İşadamlarından Komutana Ziyaret

İşadamlarından Komutana Ziyaret                   

 

ESGİAD Yönetim Kurulu, Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanı ve Garnizon Komutanı Hava Korgeneral Mehmet Şanver’i ziyaret ederek tanıştı.

 

Ziyaret, komutanlık merkezinde gerçekleşti. ESGİAD Başkanı ve TÜGİK Genel Sekreteri Serkan Zengin, geçtiğimiz aylarda Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanlığı ve Garnizon Komutanlığı’na atanan Hava Korgeneral Mehmet Şanver’i tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi. ESGİAD’ın yapısı ve faaliyetleri hakkında da bilgi veren Başkan Zengin; kentin ekonomik, sosyal ve kültürel yaşamına katkı sunmak adına ilgili tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmaya gayret ettiklerini söyledi.

Korgeneral Mehmet Şanver de dördüncü kez Eskişehir’e atandığını anımsattı. Her seferinde terfi ederek Eskişehir’e görevlendirilen Korgeneral Şanver, son olarak komutan olarak birliğin başına gelmenin onurunu taşıdığını vurguladı. Konuşmasında Hava Kuvvetleri’nin faaliyetlerine ilişkin de işadamlarına bilgi veren Korgeneral Şanver, Türk Hava Kuvvetleri’nin ne kadar güçlü bir yapıya sahip olduğunu anlattı. Korgeneral Mehmet Şanver, ziyaretleri nedeniyle ESGİAD Yönetimi’ne teşekkür etti.

 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya