İş Dünyasının Önemli İsimleri PAÜ'de

Sosyal Medyada Paylaş

İş Dünyasının Önemli İsimleri PAÜ'de

Pamukkale Üniversitesi İşletme Topluluğu’nun bu yıl altıncısını düzenlediği ve iş dünyasından önemli isimleri öğrencilerle bir araya getiren ‘İş Dünyasında Hedef: Liderlik ve Girişimcilik’ etkinliği Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 


Etkinliğe, TÜGİK Genel Başkanı Başkanı Erkan Güral , Sadık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oktay Mersin, Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Aygören ve Altınyıldız Pazarlama ve İletişim Uzmanı Emre Elmacık konuşmacı olarak katıldı.

İş Dünyasında Hedef: Liderlik ve Girişimcilik Konferansına; Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Sarıtaş,  Denizli eski Belediye Başkanı Ali Aygören, konuk konuşmacıların firmalarından yöneticiler, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katılım gösterdi.

Konferansın konukları girişimcilik ve liderlik üzerine yaptıkları sunumlarda girişimcilik ve liderliğin temel özellikleri ve esaslarının yanında kendi kariyer hayatlarından verdikleri örneklerle öğrencilere gelecekteki iş hayatlarında faydalı olacak bilgiler paylaştılar.

Konferansın sonunda katılımcıların soruları yanıtlandı ve tüm katılımcılara katılım belgesi takdim edildi.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya