İnegöl GİAD "Tecrübe Alıyor"

Sosyal Medyada Paylaş

İnegöl GİAD  Tecrübe Alıyor

İnegöl GİAD "TECRÜBE ALIYOR"

                İnegöl Genç İşadamları Derneği (İGİAD) tarafından düzenlenen “Tecrübe Alıyoruz” programının konuğu olan Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, işadamlarıyla tecrübelerini paylaştı.

                Kiremit fabrikasında çalışarak iş hayatına atılan, 1971 yılında  70.000 TL sermaye ile Bursa ‘da 2 adet havlu dokuma tezgahı kiralayarak havlu ve bornoz üretimine başlayan, 2011 yılında ise  5500 çalışanı, 10 bin tonluk üretim kapasitesi ile dünyada ilk 6 firma içinde, Avrupa’da ise en büyük havlu-bornoz üreticisi konumuna gelen Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin ÖZDİLEK, iş hayatı ile ilgili tüyolarını, firmasının markalaşma sürecini ve tecrübelerini İnegöl Genç İş Adamları    Derneği üyeleri ve davetlileri ile paylaştı.

                OSB toplantı salonunda İGİAD öncüğülünde düzenlenen programa  İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) Başkanı Yavuz Uğurdağ ile çok sayıda iş adamı katıldı.  İGİAD Başkanı Hakan Özdemir, “Sayın Hüseyin Özdilek´in bizimle paylaşacağı bilgi ve tecrübeler yol haritamızı belirlemede önemli bir kılavuz olacaktır. Böylesine önemli bir ismi ağırlamaktan dolayı çok memnun olduk, kendisine bizleri kırmayıp katılım sağladığı için teşekkür ediyoruz." dedi.

                Programın sonunda Hakan ÖZDEMİR tarafından,ÖZDİLEK'e  teşekkür  plaketi takdim edildi.

 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya