Harun Karacan, ESGİAD üyeleriyle buluştu

Sosyal Medyada Paylaş

Harun Karacan, ESGİAD üyeleriyle buluştu

 

AK Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Harun Karacan, ESGİAD üyeleriyle buluştu

AK Parti Eskişehir 2. Sıra Milletvekili Adayı Harun Karacan, Eskişehirli işadamlarıyla bir araya geldi. İşadamlarının büyük ilgi gösterdiği toplantıda ESGİAD Başkanı Zengin, “Eskişehir’in bir abiye ihtiyacı var” derken, Harun Karacan da, “İçinizden, sizden biriyim. Bu kente çok şey kazandıracağıma inanıyorum” şeklinde konuştu.

ESGİAD’da düzenlenen ve 80 civarında işadamının katıldığı görüşme, son derece samimi bir havada gerçekleşti. Toplantıya evsahipliği yapan ESGİAD Başkanı Serkan Zengin sözlerine, “Sayın başkanım, sayın vekilim ama her şeyden önce bizim Harun Abimiz” diyerek başladı, şöyle devam etti: “Sizin gerek ticaret odası ve TOBB’daki görevlerini, gerekse iş hayatınızda gösterdiğiniz başarıyı hepimiz biliyoruz, görüyoruz. Bütün bunlar Eskişehir’e katkı sağlayacak bir milletvekili olacağınızın da göstergesi.”

ESKİŞEHİR’İ YÖNETENLER BURADAN OLMALI

Başkan Zengin konuşmasında, ESGİAD’ın öteden beri Eskişehir’i yönetenlerin, kesinlikle Eskişehir’den insanlar olması gerektiğini savunduğunu anımsattı.  Başkan Zengin, “Eskişehir’in yöneticileri, Eskişehir’i yönetenler, kapısı daima açık, telefonla arandığında her zaman ulaşılabilir ve şehir adına şehre katkı sağlaması gereken insanlardan oluşmalıdır. Yani şehrin dokunabildiği insanlar olmalıdır. Eskişehir bu konuda şimdiye kadar çok da şanslı bir kent olamadı. Geçmişteki vekillerimizden çoğu Eskişehir doğumlu olmalarına karşın şehirden biraz uzak kaldılar. Biz şimdi diyoruz ki yeni dönemde Eskişehir Milletvekili olacak isimler eviyle, işiyle buradan olmalı. Eskişehir’de yaşayan herkesin her an temas kurabileceği, kentimizin ve insanımızın beklenti ve isteklerini yerine getirebilecek, bunun için uğraş verebilecek insanlara ihtiyaç var.  Daha açık bir ifadeyle, Eskişehir’in bir abiye ihtiyacı var” şeklinde konuştu.

KARACAN: ESKİŞEHİR’E HİZMET ZAMANI

AK Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Harun Karacan da tıpkı ESGİAD üyeleri gibi kendisinin de Eskişehir sevdalısı bir işadamı olduğunu, toplumun hemen hemen tüm kesimleriyle diyalog içinde bulunduğunu vurguladı. Toplantıya katılan işadamlarına, “Hepinizde cep telefonum var mı” diye soran Karacan, dileyen herkesin kendisine günün her saati rahatlıkla ulaşabileceğini ifade etti. AK Parti’nin Eskişehir 1. Sıra Milletvekili Adayı Nabi Avcı’nın, aynı zamanda Milli Eğitim Bakanı ve çok güçlü bir isim olduğunu anımsatan Karacan, “Aynı şekilde, Eskişehir 3. Sıra Milletvekili Adayımız olan Başbakan Ekonomi Başdanışmanı Prof. Dr. Emine Nur Günay. Bir tarafta bakan, diğer tarafta Başbakan Başdanışmanı. Ben de içinizden biriyim. Onlarla beraber şehre, şehrin gelişimine çok büyük katkılar sağlayacağıma inanıyorum. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun Eskişehir adına, Eskişehir’in gelişmesi adına hepinizin desteğini istiyorum” dedi. Son derece verimli geçen toplantıda ESGİAD üyeleri, vekil adayı Karacan’a Eskişehir ve ülke gündemine ilişkin sorular yöneltti.

 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya