HAGİAD’ın İstanbul Çıkartması

Sosyal Medyada Paylaş

HAGİAD’ın İstanbul Çıkartması

Hatay Genç İşadamları Derneği üyeleriyle beraber geçtiğimiz gün Hataylı hemşerimiz TÜSİAD Başkanı Sn. Erol Bilecek’e makamında iade-i ziyarette bulundu. Keyifli ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik geçmişten bugüne kadar geldiği evreleri Genç İşadamları ile paylaştı. Onlara önerilerde bulundu, yapmış olduğu projelerinden, başarılarından bahsetti. HAGİAD Başkanı F. Zekvan Barutçu ve Üyeleri, Erol Bilecek’e sorular yönelterek HAGİAD’IN yapmış oldukları ve yapacakları faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Sn. Erol Bilecik HAGİAD’ın her zaman yanında ve her konuda destek olacağını söyledi.

Ardından HAGİAD, İstanbul Elite World Hotel de Emekli Büyükelçi Sn. Mithat Rendeyi ağırlayarak  "Son Jeopolitik Gelişmeler Işığında Türkiye Avrupa İlişkileri" hakkında söyleşi yaptı.

Söyleşide önemli bilgilere yer verildi. Proje ve Dünya Siyaseti, Orta Doğu ve Avrupa siyaseti konuşuldu. Sn. Mithat Rende üyelerimizin sorduğu sorulara diplomat kimliği ve tecrübeleri ile farklı cevaplar vererek önerilerde bulundu. Büyükelçimiz söyleşiden memnun kaldığını belirterek her konuda üyelere destek olacağını belirtti.

İstanbul programımız TÜGİK Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Erkan Güral ve HAGİAD Yönetim Kurulu ve üyelerinin buluştuğu akşam yemeğiyle son bulmuştur. 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya