Genç işadamlarının ilk Ziyareti, Vali Çakacak’a

Sosyal Medyada Paylaş

Genç işadamlarının ilk Ziyareti, Vali Çakacak’a

Genç işadamlarının ilk Ziyareti, Vali Çakacak’a

ESGİAD’ın Ulaş Entok başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, ziyaretlerine başladı. Genç işadamları ilk ziyaretlerini, Eskişehir’in yeni Valisi Özdemir Çakacak’a gerçekleştirdi. Ziyarette kentin geleceği konuşuldu.

Eskişehir Genç İşadamları Derneği (ESGİAD)’nin kısa süre önce gerçekleşen genel kurulunda yönetimi devralan Ulaş Entok ve ekibi, protokol ziyaretlerine başladı. Genç işadamları ilk görüşmeyi, Eskişehir’in yeni Valisi Özdemir Çakacak’la gerçekleştirdi. ESGİAD Başkanı Ulaş Entok; yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret ettiği Vali Çakacak’a ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundu, ESGİAD ile ilgili bilgi verdi. Dernek üyelerinin 19 farklı sektörde faaliyet gösteren 20 - 45 yaş aralığındaki işadamları olduğunu anımsatan Başkan Entok, “ESGİAD, üyelerinden aldığı güçle 2007 yılından bu yana kentimizin ve ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel yaşamına katkıda bulunuyor” dedi.

“Valiliğimizin Emrindeyiz”

Genç işadamlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Vali Özdemir Çakacak da kentin gelişimi için her türlü görüş, öneri ve projeye açık olduklarını bildirdi. Genç girişimcileri çok önemsediklerini söyleyerek ESGİAD Yönetimi’ne, “Bizden neler bekliyorsunuz” diye soran Vali Çakacak, derneğin yeni yönetimine başarılar diledi. ESGİAD Başkanı Ulaş Entok ise Eskişehir’in özellikle ekonomik yönden gelişmesi için her türlü işbirliğine hazır olduklarını ifade etti ve Vali Çakacak’a,  “Emrinizdeyiz” mesajını verdi. Son derece samimi bir havada gerçekleşen görüşmenin ardından ESGİAD Yönetimi, ziyaret anısına Vali Çakacak’a bir plaket takdim etti. 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya