GAGİAD’ımız 21 Yaşında…

Sosyal Medyada Paylaş

GAGİAD’ımız 21 Yaşında…

GAGİAD’ımız 21 Yaşında…

 

   ‘’BİZ’’ Ruhu ile büyümeye devam eden GAGİAD ailesi 21. Kuruluş Yıl Dönümü balosunda bir araya geldi.

  Gaziantep Valisi Erdal ATA’yı temsilen Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, Gaziantep Millet Vekili ve Kurucu Üyemiz, 2.Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Koçer, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Kurucu Başkanımız ve GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Kurucu üyemiz 3.Dönem Yönetim Kurulu ve GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Kurucu üyemiz,4.ve 5.Dönem Yönetim Kurulu, TUGİK Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Erhan Özmen,7 Ve 8.Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Erturhan,9.Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Teymur,önceki dönem kadınlar kurulu başkanlarımız,TUGİK Yüksek İstişare Kurulu Üyelerinin ve değerli GAGİAD üyelerinin katılımlarıyla gerçekleşen gece GAGİAD tanıtım filmi ve 11.Dönem faaliyet sunumunun izlenmesiyle başladı.

Görsellerin ardından açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Taner Özdurak 21 yıldır şehrimizin iş, ekonomik, eğitim, sosyo-ekonomik hayat, kültürel, iş, yaşam merkezli eğitim standardını arttırıcı her tür faaliyeti desteklemeyi misyon edinmiş bu okulun bir parçası olmaktan gurur duydukları söyledi.

Kadınlar Kurulu Başkanı Aylin Burnukara da kadınlara her zaman önem veren GAGİAD’ın toplumsal fayda prensibi ile çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Kurucu üyemiz Gaziantep Millet Vekili Nejat Koçer konuşmasında ‘’44 üye ile çıktığımız bu yolda bugün 244 üye sayısını bile geçmişiz.Bu doğru yolda doğru  insanlarla,doğru işleri yapıyor olmamızın en güzel göstergesidir’’dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma ŞAHİN ‘’GAGİAD birlik,beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneklerindendir.Gaziantep ekonomisine yön veren ve GAGİAD çatısı altında toplanan  bu değerli kişilerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum’’şeklinde konuştu.

  Açılış konuşmalarının ardından GAGİAD Ailesine yeni katılan 11 üyemiz için rozet töreni yapıldı.

 Düğün ve Açılış organizasyonlarında GAGİAD Eğitim ve Çevre Fonunu kullanmaya teşvik eden üyelerimize plaketleri takdim edildi.

Törenin ardından 17 kişilik ekibiyle sahne alan İzmir Orkestrası Grup Sunshine misafirlerimize yerli ve yabancı parçalardan oluşan geniş repertuarlarıyla keyifli bir gece yaşattı.

 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya