GAGİAD ‘’Büyük Kalpler Minik Eşyalar’’ Projesi kapsamında 200 çocuk için hediye paketleri hazırladı.

Sosyal Medyada Paylaş

GAGİAD ‘’Büyük Kalpler Minik Eşyalar’’ Projesi kapsamında 200 çocuk için hediye paketleri hazırladı.

Gaziantep genç İşadamları Derneği Kadınlar Kurulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve  Çocuk Bayramı dolayısıyla sosyal amaçlı bir organizasyon gerçekleştirdi.

 

‘’Büyük Kalpler Minik Eşyalar’’Projesi kapsamında Gaziantep’te bulunan çocuk yuvalarında yaşayan yaklaşık 200 çocuk için hediye paketleri hazırladı.

 

Bu Yuvalarda yaşayan çocukların tek tek beden ölçüleri alınarak seçilen kıyafet ve ayakkabılar, oyuncaklar her birinin isimlerine özel olarak hazırlanan paketlerle çocuklara, Kadınlar Kurulumuz tarafından iletildi.

 

Kurumların idarecilerinden yuvalar hakkında detaylı bilgi alan Kadınlar Kurulu Başkanı Aylin BURNUKARA,  ihtiyaç sahibi çocuklara maddi ve manevi imkânlar doğrultusunda her türlü desteği sağlamaktan memnuniyet duyacaklarını belirtti.

 

Pek çok sosyal projeye imza atan GAGİAD, Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza, sadece 23 Nisan Çocuk Bayramında değil her zaman sevgi ile yaklaşılması ve desteklenmesi gerektiği bilinci ile yıl boyunca çocuklar için yürüttüğü projelerine  ‘’Büyük Kalpler Minik Eşyalar’’kampanyası ile bir yenisini eklemiş oldu.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya