Eskişehir’de etkinliği her geçen gün giderek artan ESGİAD’a iş dünyasından katılımlar sürüyor

Sosyal Medyada Paylaş

Eskişehir’de etkinliği her geçen gün giderek artan ESGİAD’a iş dünyasından katılımlar sürüyor

Eskişehir’de etkinliği her geçen gün giderek artan ESGİAD’a iş dünyasından katılımlar sürüyor. Derneğin iki yeni üyesi daha oldu. ESGİAD’ı temsilen kalabalık bir işadamı topluluğu yeni üyeleri tek tek ziyaret ederek “Aramıza hoş geldiniz” dedi.

Eskişehir’in ekonomik, sosyal ve kültürel yaşamına katkılar sunan, kentin gelişimi konusunda projeler üreten Eskişehir Genç İşadamları Derneği (ESGİAD), bir yandan da yeni üyeleriyle büyümeyi sürdürüyor. Katılımların devam ettiği ESGİAD’a son olarak Çalışkan Servis’ in sahibi Gökhan Çalışkan ve HSC Global Sigorta’ nın ortağı Ayşegül Akıcı üye oldu. TÜGİK Genel Sekreteri ve ESGİAD Başkanı Serkan Zengin ile yönetim kurulu ve üyelerden oluşan işadamı topluluğu, derneğin yeni üyelerini işyerlerinde ziyaret ederek, “Aramıza hoş geldiniz” dedi.

ESKİŞEHİR BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Son derece canlı bir organizma olan ESGİAD’ın, yalnızca üyelerinin ekonomik ve sosyal hayatına değil, Eskişehir’e de katkı sunduğunu anımsatan Başkan Zengin, şöyle devam etti: “Eskişehir’in menfaatine olan her çalışmada ESGİAD taraftır. Yeni üyelerimizden beklentimiz ise üyesi olmanın tüm avantajlarını yaşayacakları derneğimizin, etkinlik ve organizasyonlarına aktif katılım göstermeleridir.” ESGİAD yönetiminin ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade eden yeni üyeler de dernek çatısı altında yapılacak çalışmalarda yer almaya gayret göstereceklerini söyledi. 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya