Eskişehir Genç İşadamları Derneği'nde seçim heyecanı

Sosyal Medyada Paylaş

Eskişehir Genç İşadamları Derneği'nde seçim heyecanı

Eskişehir Genç İşadamları Derneği'nde (ESGİAD) seçim heyecanı yaşandı.

Mevcut Başkan Ferhat Alkara'nın aday olmadığı seçimde Oğuz Beki ve Ulaş Entok başkanlık için yarıştı. Seçim sonrası Ulaş Entok 70 oy alarak yeni başkan seçildi. 

ESGİAD 3. Olağanüstü Genel Kurulu Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Divan başkanlığını eski devlet bakanı İbrahim Yaşar Dedelek'in yaptığı seçime , TÜGİK Genel Sekreteri Tanzer Polat Yılmaz ve TÜGİK Mali ve Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Reha Yereşen katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşma yapan Başkan Alkara 9 aylık görev sürecini değerlendirdi. Alkara Eskişehirli olmanın ayrıcalıklı olduğunu aktararak, "ESGİAD bu şehrin gücüdür" dedi. TÜGİK Genel Sekreteri Tanzer Polat Yılmaz, 15 Temmuz sürecinden sonra ESGİAD'ın sıkıntılı bir süreçten geçtiğini ifade ederek, "TÜGİK olarak ESGİAD'ın kapatılmasında bir yanlışlık olduğunu hep söyledik. Bu çatının altından Atatürkçü çıkar, vatansever çıkar, girişimci parlak fikirler çıkar bir tek   vatan haini çıkmaz.  Bu yanlışlığın kaldırılması için elimizden gelen tüm gayreti gösterdik. Kısa zamanda yanlıştan dönüldü. Bu genel kurul parlak bir dönemin ESGİAD için başlangıcı olacağını düşünüyorum" dedi.

 Daha sonra adaylar birer konuşma gerçekleştirdi ve oy kullanma işlemine geçildi.  

ULAŞ ENTOK LİSTESİ

Asil: Ulaş Ertok, Ali Önal, Barışcan Öztürk, Ece Erçelebi, Emirhan Çokaygil, Ersen Çıra, Ersin Tekgöz, Fatih Yiğit, Kerem Toparlar, Murat Kökten, Murat Sönmez.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya