ESGİAD Yönetim Kurulu,AK Parti İl Başkanı Mustafa Dündar Ünlü’yle de biraraya geldi.

Sosyal Medyada Paylaş

ESGİAD Yönetim Kurulu,AK Parti İl Başkanı Mustafa Dündar Ünlü’yle de biraraya geldi.

AK Parti İl Başkanı Ünlü’yü ziyaret eden ESGİAD Yönetimi:

TÜM PARTİLERE EŞİT MESAFEDEYİZ

TEK DÜŞÜNCEMİZ ESKİŞEHİR’İN GELECEĞİ

ESGİAD Yönetim Kurulu, AK Parti İl Başkanı Mustafa Dündar Ünlü’yle de biraraya geldi. Dernek yöneticileri ziyarette, tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını, tek düşüncelerinin Eskişehir’in geleceği olduğunu söyledi.

TÜGİK Genel Sekreteri ve ESGİAD Başkanı Serkan Zengin ile yönetim kurulu üyelerinin, kentteki önemli kurum ve kuruluş temsilcilerini ziyaretleri devam ediyor. Başkan Zengin ve beraberindeki işadamı heyeti bu kapsamda AK Parti İl Başkanı Mustafa Dündar Ünlü’yle de parti merkezinde biraraya geldi. Ziyarette derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Zengin, “Türkiye’nin en güçlü ekonomi tabanlı sivil toplum kuruluşları arasında TÜGİK ilk sıralarda yer almaktadır. Genel sekreterliğini Eskişehir’in üstlendiği TÜGİK’e bağlı, Türkiye’nin dört bir yanında onlarca GİAD bulunmaktadır. ESGİAD da gerek faaliyetleri, gerek üye yapısı ve sayısı bakımından en güçlü GİAD’lar arasında yerini almıştır” dedi.

ZENGİN: SİYASETLE İLGİMİZ YOK

ESGİAD’ın, Eskişehir ekonomisinin güçlenmesi ve kentin çıkarlarını gözetme dışında hiçbir beklentisi olmadığının da altını çizen Serkan Zengin, “Bu anlamda tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Hiçbir siyasi partiyle bağımız yoktur, olmayacaktır. Eskişehir için çalışıp çabalayan her kurum ve kuruluşla elbirlii yapmaya hazırız” diye konuştu. AK Parti İl Başkanı Mustafa Dündar Ünlü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirek, şunları söyledi:


ÜNLÜ: ESKİŞEHİR İÇİN İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ

“Öncelikle sizler gibi derneklerin ziyaretleri göreve geldiğimiz günden beri yoğun olarak devam ediyor ve bizler bundan memnun oluyoruz. Ülkemizde olduğu gibi şehrimizde de STK’ların görüşleri karar alma sürecinde etkili olmalıdır. AK Parti yönetiminde istişare önemli bir müessesedir. Hele ki şehrin dinamiklerini harekete geçirecek, kamuya faydalı işleri olacak STK’larla işbirliğine de açığız. Bizler siyasi yönden, sizler ekonomik yönden ya da daha farklı şekillerde şehrin yönetiminde etkili olmak ve şehrimize olumlu katkılar yapmak durumundayız. Bu şehrin gelişmesinde emeği olan herkes ve kuruluş ayrı birer değerdir. Bu anlamda karşılıklı işbirliklerine de hazırız.”

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya