ESGİAD işbirliğiyle "Her Toka Bir Oda" projesine start verildi.

Sosyal Medyada Paylaş

ESGİAD işbirliğiyle  Her Toka Bir Oda  projesine start verildi.

ESGİAD işbirliğiyle "Her Toka Bir Oda" projesine start verildi.

ESKİŞEHİR Berberler ve Kuaförler Odası ve Eskişehir Genç İş Adamları Derneği (ESGİAD)işbirliğiyle başlatılan "Her Toka Bir Oda" projesine start verildi.

Lösemi tedavisi gören çocukların tedavi şartlarının iyileştirilmesi amacıyla başlatılan "Her Toka Bir Oda" projesinin tanıtımı Passage Cafe'de yapıldı.

Proje tanıtımı toplantısına Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara, Eskişehir Genç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Adına Ayşegül Akıcı, oda ve dernek üyeleri ve basın mensupları katıldı.

" Her Toka Bir Oda" projesi kapsamında proje için yapılacak etkinlikler hakkında bilgi veren Oda Başkanı Özkara, şunları söyledi. "Bilindiği üzere Lösemi dünyada ve ülkemizde çok yaygın bir hastalıktır ve Çocukluk çağındaki kanser vakalarının yüzde 35'ini lösemiler oluşturmaktadır. Toplumumuzda çok yanlış bir kanı vardır bu kanı lösemili hastaların iyileşmeyeceği yönündedir, oysaki lösemi hastalığı tedavi edilebilen bir hastalıktır. Tedavisi pa¬halı da olsa, hasta çocuklar sadece ailelerinin değil, toplumun ve hepimizin çocuklarıdır. Sağlıklı toplum, sağlıklı bireylerden oluşur. Bizde bu bilinçle Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası olarak bu projedeki amacımız lösemili çocuklarımızın tedavi sürecindeki zorlukları düşünerek: ,onlarla empati kurarak, sosyal sorumluluk bilinci içinde, onların yaşadıkları bu zor süreçte yanlarında olduğumuzu göstermek ve daha çok insanın bu konuya duyarlılığını sağlayarak; maddi ve manevi fayda yaratmaktır. Projemizin gerçekleşmesinde bizlere destek olan gönüllü meslektaşlarımız başta olmak üzere bu projede emeği geçen ve bizlere gönülden destek olan herkese teşekkürlerimizi sunarız."

Proje ortağı olan ESGİAD Yönetim Kurulu Adına konuşan Ayşegül Akıcı'da, başlatılan projede yer almaktan dernek adına son derece memnun olduklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Sosyal sorumluluk projelerinde her zaman derneğimiz adına yer almaktan son derece memnunuz. Özellikle lösemi hastası olan ve tedavi gören çocuklarımı için yaptığımız bu projede her zaman varız diyoruz. Daha önceki projelerimizde de lösemi hastalığı tedavisi süren çocuklarımıza destek olmak amaçlı çalıştık. Çocuklarımız ve hasta çocuklarımız söz konusu olunca bizler daha da hassaslaşıyoruz. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bizler de bu projede yer almaktan da ve paydaş olmaktan da son derece mutluyuz. Herkesin bu projede bizlere destek olmasını bekliyoruz."

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya