ESGİAD Başkanı Serkan Zengin, "Cumhuriyet en yüksek değerimizdir "

Sosyal Medyada Paylaş

ESGİAD Başkanı Serkan Zengin,  Cumhuriyet en yüksek değerimizdir

ESGİAD Başkanı Serkan Zengin, Türkiye’nin en önemli kazanımı olan Cumhuriyet’in kuruluşunun 91. yılı nedeniyle yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet’in kuruluşunun 91. yılını kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz” dedi.

 

Kuruluşu’nun 91. yılını kutladığımız bu büyük günde, Cumhuriyet’in Türk insanın ufkunu açmış, yaratıcı gücünü ortaya çıkarmış, uygar dünyanın değerleri ile tanıştırmış bir kavram olduğunu vurgulayan Zengin, “Mustafa Kemal Atatürk, sadece Cumhuriyete sahip olmanın değil, ona layık olmanın gerekliliğini de vurguluyor. Bunun yolunun bilim, eğitim ve kültüre önem veren bir milletten geçtiğini söylüyor. Büyük Önderimizin izinden giden Eskişehirli işadamları olarak Cumhuriyet’e layık olmaya çalışıyoruz” dedi.

ESGİAD Başkanı Zengin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda sözlerine şöyle devam etti;

“Milletçe büyük bir duygu ve coşku birliği yaşadığımız bugünde, Cumhuriyetimiz ve ortak değerlerimiz için her zamankinden daha güçlü kenetlenmeliyiz. Birlik ve beraberliğimiz, bugün bizi millet yapan en yüksek değerlerimizdendir. Bunu asla kaybetmemeliyiz. Geleceğe daha güvenle bakmalıyız” dedi.

 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya