ESGİAD Ailesi iftarda buluştu

Sosyal Medyada Paylaş

ESGİAD Ailesi iftarda buluştu

ESGİAD Ailesi iftarda buluştu

ESGİAD’ın geleneksel iftar yemeği büyük ilgi gördü. Dernek üyelerinin eş ve çocuklarıyla katıldığı iftar yemeğinde Başkan Serkan Zengin, birlik ve beraberlik mesajı verdi, huzur ve barış dileğinde bulundu.

Eskişehirli işadamları ve aileleri iftar yemeğinde bir araya geldi. ESGİAD’ın geleneksel iftar yemeği Ayten Usta Gurme’de yapıldı. Başkan Serkan Zengin ile yönetim kurulu üyelerinin evsahipliğindeki organizasyona ESGİAD üyeleri, eş ve çocuklarından oluşan 100 kişilik bir davetli topluluğu katıldı. ESGİAD Başkanı Zengin, son derece samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi.

HUZUR VE BARIŞA İHTİYACIMIZ VAR          

ESGİAD’ın istikrarlı şekilde büyüyen ve gelişen bir yapı olduğunu ifade eden Serkan Zengin, “Bu yapının her bir üyesini, ailemizin bir parçası olarak görüyor ve çok önemsiyoruz. Üyelerimiz arasındaki ticaretin, dostluk ve dayanışmanın daha da güçlenmesi için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. Konuşmasında Ramazan’ın manevi atmosferinin önemine de dikkat çeken Başkan Zengin, “Millet olarak birlik ve beraberliğe, huzur ve barışa her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bu kutlu günlerin hem ülkemize ve İslam alemine, hem de tüm dünyaya barış, huzur, sevgi ve getirmesini diliyoruz. Üreten kesimin temsilcileri olarak Türkiye’deki mevcut ekonomik, sosyal ve siyasal koşulların biran evvel rayına oturmasını bekliyoruz” diye konuştu.   

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya