EGİFED Yönetim Kurulu Manisa'daydı

Sosyal Medyada Paylaş

EGİFED Yönetim Kurulu Manisa'daydı

Manisa Genç İşadamları Derneği Ege Genç İşadamlarını Federasyonunu Oreko Otelde iftar yemeğinde ağırladı.

İftar yemeği öncesinde Manisa Genç  İşadamları Derneği , Ege Genç İşadamları Federasyonu , Nazilli Genç İşadamları Derneği , Bandırma Genç İşadamları Derneği ,Ege Genç İşadamları Derneği , Bandırma Genç İşadamları Derneği , Akhisar Genç İşadamları Derneği , Balıkesir Genç İşadamları Derneği Manisa Valisi Erdoğan BEKTAŞ’ı makamında ziyaret ettiler.

EGİFED Başkanı Temel Aycan Şen, ziyarette yaptığı konuşmada kendilerini kabul ettiği için Vali Bektaş’a teşekkür ederek, federasyon ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Şen, “Ege Bölgesinde kurulu bulunan Genç İşadamları Dernekleri, çalışmalarında birlik ve uyumu sağlamak ve Ege Bölgesinde üst düzeyde bir yönetim kuruluşunu oluşturmak üzere “Ege Bölgesi Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu” adıyla bir federasyon kurmuşlardır. EGİFED’in temel misyonu;piyasa ekonomisinin hukuksal ve kurumsal alt yapısının yerleşmesini, liberal ekonomik kurallarının yerleşmesinin yanı sıra ülkenin doğal kaynaklarının, teknolojik yeniliklerle desteklenerek en etkin biçimde kullanımını, verimlilik ve kalite yükselişini sürekli kılacak ortamın yaratılması yolu ile rekabet gücünün artırılmasını hedef alan politikaları desteklemektir. Bu misyon doğrultusunda EGİFED, Türkiye’de öncelikle Ege Bölgesi’ndeki genç işadamlarını bir çatı altında toplayarak tanışma ve kaynaşmalarını sağlamak, mesleki konularda bilgi alışverişini gerçekleştirmek, üyelerin ilgili olduğu özel ve resmi kuruluşlarla ilişkilerini geliştirmek, Ege Bölgesi Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu’nun faaliyet alanına giren konularda kamuoyunu aydınlatıcı çalışmalar yapmak, ayrıca Ege Bölgesini ve Türkiye’yi ilgilendiren ekonomik, kültürel ve sosyal konularda, fikirler üretmek, lobicilik faaliyetlerinde bulunmak, çeşitli konularda bilimsel araştırmalar yaptırarak kamuoyunu aydınlatmak,  mevcut yasalar çerçevesinde yurtiçi ve yurtdışındaki benzer kuruluşlarla işbirliklerini geliştirmek suretiyle üyelerinin ve ülke ekonomisinin yararlanmasını amaçlar” dedi.

Başkan Şen, EGİFED’in üyesi olan derneklere ve dernek üyelerine yönelik çeşitli seminer, konferans ve eğitimler düzenlediğini, ayrıca konularında uzmanlaşmış kişi ve kuruluşların katkısıyla raporlar hazırlayarak üyelerin ve kamunun yararına sunduğunu belirtti.

Ziyaret nedeniyle teşekkür eden Vali Erdoğan Bektaş da kendisini ziyaret eden dernek başkan ve üyeleri ile tek tek tanışarak Manisa’da bulunmalarından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

 

Valilik ziyaretini gerçekleştiren MAGİAD  ve EGİFED  Yönetim Kurulu iftar yemeğinde bir araya geldi. Oreko Otelde düzenlenen iftar yemeğine MAGİAD  Yönetim  Kurulu Başkanı ve EGİFED Başkan Vekili İsmail Ömer Özkara ve Yönetim KuruluÜyeleri ,EGİFED  Yönetim Kurulu Başkanı Temel Aycan ŞEN ve Yönetim Kurulu Üyeleri , BAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi KULA ve Yönetim Kurulu Üyeleri , NAZGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan KARAKAŞ ve Yönetim Kurulu Üyeleri , EGİAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Aydın Buğra İLTER ve Yönetim Kurulu Üyeleri , AKGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Özkan KALIN ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Katılımın çok yoğun olduğu iftar yemeğinin açılış konuşmasını ev sahipliği yapan MAGİAD  Yönetim Kurulu Başkanı ve EGİFED Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Ömer ÖZKARA YAPTI.

Genç İşadamlarının katıldığı toplantıda konuşan Başkan Özkara Ramazan Ayı’nın önemine dikkat çekerek Ramazan Ayı’nın birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın yoğun yaşandığı günler olduğunu söyledi.

Genç iş adamlarının geleceğin Türkiye’sinin inşa etmekte önemli unsur olduğuna dikkat çeken Manisa Genç İş Adamları Derneği Başkanı ve EGİFED Başkan Vekili  İsmail Ömer Özkara, gençlerin dünya standartlarında bir ülkeyi geleceğe taşımak, dünyada söz sahibi ülke yapmak için üzerlerine önemli görevler düştüğünü söyledi.

Manisa Genç İşadamları olarak bunun farkında olduğunu belirten Başkan Özkara, ülkenin geleceği için gençler olarak çok çalışması gerektiğini Türkiye’de bulunan genç nüfusun ise avantaj olarak kullanılması gerektiğine vurgu yaptı. Ramazan Ayı’nın önemine de dikkat çeken Manisa Genç İş Adamları Derneği Başkanı, ülke olarak birlik ve beraberliğine en çok bu dönemlerde ihtiyaç duyulduğunu kaydetti.

Manisa Genç İş Adamları Derneği Başkanı ve EGİFED Başkan Vekili  İsmail Ömer Özkara, Oreko Otel de düzenledikleri iftar yemeğinde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; “ Değerli Yönetim Kurulu Başkanlarım ve Değerli Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarım , öncelikle bu iftar yemeğinde lokmanızı, ekmeğinizi ve zamanınızı bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Ramazan Ayı’nı da fırsat bilerek paylaşmanın, dayanışmanın ve bir araya gelmenin öneminin farkındayız. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bu gün dünyanın geldiğini noktaya baktığımızda ülke olarak gelişmenin ekonomik olarak büyümenin haklı gurunu yaşıyoruz. Artık ülkemizde gençler söz sahibi olarak ülkenin geleceğine yön vermeye hazırlanıyor. Özellikle Avrupa’da genç neslin azaldığını gördüğümüzde ülke olarak dünyanın farklı ülkelerine yönelerek yaptığımız yatırımlar, yapılan ihracatla ekonomide adeta göz kamaştıran bir ülke olduk. Bunda da gençler ve genç işadamları çok büyük rol oynuyor. Artık genç işadamları ve gençler olarak ülkemizi geleceğe taşımanın hayallerini ve planlarını oluşturmalıyız. Birlik ve beraberlik içinde el birliği ile ülkemizi gelecek günlere taşıyacak biz ve bizden sonraki nesillere yaşanabilir, refah ve ekonomisi büyük bir ülke bırakmalıyız. İftar yemeğimize katılarak bir lokmayı da olsa bizimle paylaştığınız için tekrar teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın.” 
Manisa Genç İş Adamları Derneği Başkanı iftar yemeğinin ardındanEGİFED , NAZGİAD , EGİAD , BAGİAD , AKGİAD, BANGİAD Yönetim Kurulu Başkan ve Üyelerine yemeğe katılım sağladıkları için  teşekkür etti.  



 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya