EGİAD yeni başkanı Aydın Buğra İlter oldu.

Sosyal Medyada Paylaş

EGİAD yeni başkanı Aydın Buğra İlter oldu.

Ege Genç İşadamları Derneği'nin (EGİAD) yeni başkanı Aydın Buğra İlter oldu.

İzmir'deki bir otelde düzenlenen EGİAD Genel Kurul Toplantısı'nda Divan Başkanlığına Batı Anadolu Sanayici İşadamları Dernekleri Federasyonu (BASİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Akgerman seçildi. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, şehitler ve 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanlar anısına saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Geçmiş dönem rapor ve bilançonun onaylandığı toplantıda, BASİFED ve Ege Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu (EGİFED) delege listesi de belirlendi.

EGİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini 4 yıl yürüten Seda Kaya, yaptığı veda konuşmasında, katma değer yaratan ekonomi ve Türkiye olgusuna önem verdiklerini, şehrin, bölgenin ve ülkenin muasır medeniyetler seviyesine çıkması için çalıştıklarını belirtti.

Yeni dönem için tek aday olan Aydın Buğra İlter ise EGİAD'ın kamuoyunda saygınlık yaratmış, örnek gösterilen bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade etti.

Kolektif bir bilinç ile bayrağı iki yıllığına taşımayı hedeflediklerine işaret eden İlter, "Önceliğimiz İzmir olmak üzere bölgemizin ve ülkemizin sorunlarına genç bakış açısıyla eğilmeyi, tartışmaya açmayı ve çözümler önermeyi amaçlıyoruz." dedi.

Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçim sonucu, 385 üyenin toplantıya katılım gösteren 212'sinden 202'sinin oyunu alan Aydın Buğra İlter EGİAD'ın yeni başkanı oldu.

EGİAD Yönetim Kurulu, Aydın Buğra İlter'in yanı sıra Ali Barçın, Anıl Yüksel, Didem Veryeri Aslan, Emre Tüjümet, Gökmen Ulusoy, Mahir Kaplan, Mustafa Aslan, Övünç Emre, Tolga Şekercioğlu ve Zehra Demirakça'dan oluştu.

Toplantıda, EGİAD'ın bu yıl 6.sını düzenlediği Ulusal Fotoğrafçılık Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri de verildi.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya