EGAFED 108.Yönetim Kurulu Toplantısı Isparta da gerçekleşti

Sosyal Medyada Paylaş

EGAFED 108.Yönetim Kurulu Toplantısı Isparta da gerçekleşti

EGAFED 108.Yönetim Kurulu Toplantısı Isparta da gerçekleşti

 

Isparta Genç İş Adamları Derneği’nin ev sahipliğini yaptığı, Ege Akdeniz Bölgesi Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu’nun (EGAFED) 108. Yönetim Kurulu Toplantısı Devin Otel’de gerçekleştirildi.

 

Isparta GİAD Başkanı Sayın M.Hakan GÖKDOĞAN, yaptığı açılış konuşmasında, “Değerli EGAFED ailesi sizleri Isparta’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk, hepiniz hoşgeldiniz”dedi.

Toplantının basın açıklamasını yapan EGAFED BAŞKANI A.Volkan TURGUT “EGAFED’ in 108. Yönetim Kurulu toplantımızda sizlerle bir araya gelmekten duyduğum memnuniyeti dile getirerek sözlerime başlamak istiyorum.

EGAFED’in bugüne kadar büyük bir titizlikle ve özenle devam ettirdiği yönetim kurulu toplantıları, hepimiz için son derece verimli geçmektedir. Bugünkü toplantımızın da aynı şekilde faydalı geçmesini diliyorum.

Ülkemiz yaşanan terör olayları ve Rusya ile yaşanan gerilim nedeniyle önemli bir süreçten geçmektedir. Ayrıca ülkemizin çevresinde yaşanan gelişmelere de kayıtsız kalamayacağımız aşikârdır.

Öncelikle bu durumda biz genç işadamlarının yapması gerekenler den bahsetmek istiyorum.

Şayet mevcut durumdan kurtulmak ve daha iyi noktalara gelmek istiyorsak, önce ülkemizi çok sevmeliyiz ve işimizi, yatırımlarımızı ve planlarımızı çok iyi yapmalıyız.

 Güçlü ve kararlı olmalıyız. İnsanlarımızın ve çalışanlarımızın yüzünün gülmesi, atılan adımların sağlam olması bu noktada büyük önem taşımaktadır.

Ülkemize genç girişimci sayısı gerekmektedir. Genç ve girişimci bir Türkiye geleceğini daha sağlam temeller üzerine kurabilir.

Bilindiği gibi Türkiye sancılı bir seçim dönemini ve hepimiz için sancılı geçen bir yılı geride bıraktı. İş dünyası ekonomik istikrar, huzur ve güven istiyorsa, düne göre daha fazla çalışmak, daha fazla üretmek zorundadır. 2016 yılı yeni bir başlangıç olduğuna göre iyimser ve başarı odaklı hedefler belirlemelidir.

Ekonomi bizler için gerçekten çok önemlidir. Ancak şu süreçte sadece bizim değil herkesin ekonomiye sahip çıkması gerekmektedir. Dış ilişkiler, yaşanan sorunlar, terör ve benzeri durumlar ekonomiyi iyi veya kötü tetikleyen unsurlardan bazılarıdır.

Beklentimiz söz konusu sorunlar noktasında ortak hareket ortamının oluşturulmasıdır. Çünkü yaşanan sorunlar birlikte hareket edilerek çözülebilecek sorunlardır. Bu bağlamda iş dünyası, siyaset, bürokrasi, STK’lar birlik ve beraberlik içinde olmalıdır. Ülkemizin ve bölgemizin çıkarları için ortak hareket etmeliyiz ve çözüme ulaşmalıyız.

Ülkemizde yaşanan terör olayları her kesimi etkilediği ve üzdüğü gibi bizleri de derinden yaralamaktadır. EGAFED, Ülkemizde huzurun ve barış ortamının sağlanması hususunda üzerine düşen görevi layıkıyla yapmaya her zaman hazırdır.

Devletimizin terörle mücadele konusundaki kararlı duruşunun sonuna kadar devam edeceğine olan inancımız tamdır.

Gerek üyelerimizi gerekse vatandaşlarımızı ülkemizin birliği, bütünlüğü ve huzuru için sağduyulu hareket etmeye provoke olmamaya davet ediyoruz. Terörü lanetliyoruz. Bu mücadelede şehit düşen güvenlik görevlilerimize ve teröristler tarafından katledilen tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; acılı ailelerine sabır; yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Birazdan gerçekleştireceğimiz yönetim kurulu toplantımıza ev sahipliği yapan Isparta GİAD’ın değerli başkanı Mehmet Hakan GÖKDOĞAN ve yönetimine teşekkür eder, toplantımızın bölgemize ve ülkemize hayırlı sonuçlar getirmesini diler hepinizi saygıyla selamlarım.”dedi.

 

 

 

 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya