Dünya Devleri Manisa'da buluştu

Sosyal Medyada Paylaş

Dünya Devleri Manisa'da buluştu

Manisa Genç İş Adamları Derneği (MAGİAD) her yıl düzenlediği 'Dünya Devleri Manisa'da Buluşuyor' etkinliği bu yıl da yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Manisa Genç İşadamları Derneği'nin düzenlediği büyük firmalarının üst düzey temsilcilerinin katılım sağladığı 'Dünya Devleri Manisa'da Buluşuyor' etkinlikleri Celal Bayar Üniversitesi Süleyman Demirel Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. 17-18 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen panel MAGİAD Başkanı Ömer Özkara'nın açılış konuşmasıyla başladı.

"MAGİAD'IN MİSYONU HALİNE GELDİ"

Dünyaca ünlü firmaların üst düzey yöneticilerinin katılım sağladığı panele CBÜ Öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Başkan Özkara yaptığı konuşmada şunları kaydetti;"Her yıl olduğu gibi bu yılda Dünyaca ünlü firmaların üst düzey temsilcilerini sizlerle buluşturmanın mutluluğunu heyecanla birlikte yaşıyoruz. Yaşadığımız tecrübeler bize, birşeyleri elde etmenin kolay olmadığını gösterdi. Bugün randevu dahi almaya zorlandığımız isimleri burada sizlerle buluşturmak bizlerin misyonu haline geldi. İnovatif düşüncenin, geleneksel düşüncenin önüne geçtiği bir dünyanın içerisindeyiz. Yenilenmediğimiz her vakit bu dünyanın içinde kaybolmaya devam edeceğiz. Panelimiz boyunca sizlerle buluşan bu isimler gerçekten marka olmuş, kendilerini dünyaya kanıtlamış isimler haline gelmiştir. MAGİAD olarak geleneksel hale getirdiğimiz bu etkinliklerimiz sayesinde, siz değerli öğrencilerimize biraz katkımız oluyorsa bu bizler için paha biçilmez bir mutluluktur. Manisa için, siz değerli öğrencilerimiz için, iş dünyası için, elimizden ne geliyorsa yapıyoruz ve bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Ben buradan bizleri kırmayarak, hiç bir ücret talep etmeden sizlerle buluşmaya seve seve gelen tüm isimlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum."

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya