Çukurova GİAD üyeleri Salı Buluşması’nda bir araya geldiler

Sosyal Medyada Paylaş

Çukurova GİAD üyeleri Salı Buluşması’nda bir araya geldiler

Çukurova GİAD üyeleri Salı Buluşması’nda bir araya geldiler

 

Yemek bahane, projeler şahane

 

Çukurova Genç İşadamları Derneği’nin (Çukurova GİAD), üyelerini bir araya getirdiği Salı Buluşması’nda yapılan sohbetler, Adana üzerine projeler oldu.

Derneğin geleneksel etkinliklerinden biri olan, üyelerin ayda en az bir kez bir araya gelmelerini amaçlayan Salı Buluşmaları’nın sonuncusu Paşalimanı’nda yapıldı. Her faaliyeti, her toplantısı büyük yankı uyandıran, Adana için hayata geçirdiği projeleriyle takdir edilen Çukurova GİAD’ın üyelerinin etkinliğe yoğun katılımı dikkat çekti. Hoş sohbetlerin yapıldığı etkinlikte konuşan Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, derneğin çalışmalarıyla ilgili bilgiler aktardı, yeni yıldaki projelerini anlattı. Yeni yıldaki ilk büyük organizasyonlarının 19 Ocak 2015 tarihinde 4’üncüsü yapılacak olan Çukurova Summit olacağını hatırlatan Başkan Ömer Faruk Sakarya, şunları söyledi:

ÇUKUROVA GİAD’DAN ADANA’DA İLK

“Daha önce ilkini 2012’de  Nouriel Roubini, ikincisini 2013’te Gerhard Schröder, 3’üncüsünü 2014’te David Miller ve Ken Livingstone’nın katılımlarıyla yaptığımız Çukurova Summit Toplantılarımız büyük yankı uyandırdı. Dünya kenti olmasını hedeflediğimiz Adana’nın sesini uluslararası düzeyde duyurdu. Çukurova Summit’i  kapsamını da biraz genişleterek yapacağız. Bu toplantımıza ABD eski Başkanı Bill Clinton’un  Ekonomi Başdanışmanı Nobel Ödüllü Ünlü Ekonomist Joseph Stiglitz katılacak. Tam gün sürecek Çukurova Summit-2015, ülkemizin önemli işadamlarının, CEO’larının, önemli ekonomi bürokratlarının da bir araya geleceği bir etkinlik olacak. Toplam 4 oturumda gerçekleşecek olan Çukurova Summit’in benzeri daha önce Adana’da yapılmadı.”

Sakarya, Adana’nın Çukurova Summit-2015 programı ile ekonomi üzerine çok önemli bir organizasyonu gerçekleştireceğini, bu toplantının ilerleyen yıllarda uluslararası boyutta sürdürülmesini arzuladıklarını da söyledi. Derneğe katılan yeni üyelere ‘Hoş geldiniz’ diyen Başkan Sakarya, Çukurova GİAD’ın Adana’nın en önde giden, en çok çalışan Sivil Toplum Örgütü olduğunu bildirdi. Çukurova GİAD’ın yeni üyeleri de, kendilerini tanıtıp, Adana’da hayata geçirilen projeler, sadece iş dünyası açısından değil, sosyal-kültürel, hatta sportif etkinlikler açısından da çok faal bir işadamı derneği olması nedeniyle doğru adres olarak Çukurova GİAD’a geldiklerini söylediler. 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya