Çukurova GİAD 26 yaşında

Sosyal Medyada Paylaş

Çukurova GİAD 26 yaşında

Adana’nın en önde gelen sivil toplum örgütü olan Çukurova Genç İşadamları Derneği’nin (Çukurova GİAD) 26’ncı kuruluş yıldönümü siyah-beyaz konsepte yapılan geceyle kutlandı.

 

Kenti için hayata geçirdiği sayısız projeleri, yatırımcılara yön veren programları ve araştırma raporlarıyla, Adana’nın geleceğine yön veren faaliyetleriyle dikkat çeken Çukurova GİAD’ın 26’ncı kuruluş yıldönümü balosu Sheraton Otel’de yapıldı.

Dörtler Grup, Gen Pırlanta, Keskin İnşaat, Protekno, Lades, Archtura Mimarlık-Yapı, Emir Şirketler Grubu, Final Okulları, Madenci, Mengerler, Oğuz Tekstil, Rolex, Samsung, Tekbaş Grup ve Keskin Ticaret’in sponsor olduğu geceye Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Cevheri Bucak, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı, dernek üyeleri ve Çukurova GİAD Akademi’nin 2’nci Dönem Öğrencileri katıldılar.

Derneğin tanıtım filmi ile başlayan gece, Siyah-Beyaz konsepte yapıldı. Salonun tüm duvarlarının siyah perdelerle donatıldığı gecede konuşan Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, derneğin 13 yıllık üyesi olduğunu hatırlatarak, “Benden önce çok kıymetli kişiler derneği yönettiler ve güzel işler yaptılar. Biz de arkadaşlarımızla göreve geldiğimiz 2012 yılından bu yana elimizden gelen her şeyi yapmaya, memleketimize, ülkemize, şehrimize katkı koymaya gayret ediyoruz. Ülkemiz çok ciddi bir sınır ötesi operasyon gerçekleştiriyor. Bu operasyonda hayatlarını kaybeden şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı iletiyorum.

Cumhuriyetimizi kuran ulu önder Atatürk, Cumhuriyetimizin kuruluşundan bu yana vatanımız için canlarını veren şehitlerimiz ve gazilerimizle minnet duyuyoruz. Çukurova GİAD olarak pek çok şeyi yaptık. Önümüzdeki günlerde, yıllarda da kentimiz için, ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Sponsorlara teşekkür plaketinin sunulduğu gecede, yeni üyelere de üyelik belgeleri verildi. Çukurova GİAD Yönetim Kurulu Üyeleri de, Başkan Ömer Faruk Sakarya’ya plaket sundular.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya