CHP İl Yönetiminden BAGİAD'a Ziyaret

Sosyal Medyada Paylaş

CHP İl Yönetiminden BAGİAD'a Ziyaret

Balıkesir CHP Milletvekili Sayın Ahmet AKIN, CHP İl Başkanı Sayın Serkan SARI ve CHP İl yönetimi 12 Eylül Çarşamba günü Balıkesir GİAD derneğimizi ziyaret etti.

İnşaat, enerji, tarım, sağlık ve eğitim konuları hakkında istişarelerde bulunulan ziyarette birlikte hareket edilirse daha fazla başarı elde edileceğinin altını çizen Sayın Ahmet AKIN;” Her zaman söylediğim gibi bizler ülkemizi ve Balıkesir’imizi seven insanlarız. Verilen görevlerde her zaman sorumluluk sahibi ve şeffaf olunması gerektiğine inanıyorum. Bizler aydın insanlar olalım daha güçlü olalım ki dış güçlerin hiçbir müdahalesi bizleri etkilemesin. Sizlerin de desteğiyle, kocaman bir aile olacağımız Balıkesir’imizde ayrıştırıcı değil, kenetleyici rol üstlenerek birlikte ilerleyeceğiz” dedi.

Halkla daha fazla buluşarak tabana yayılmanın önemini belirten Sayın Serkan SARI ise birçok insanın temas alanlarının dışında kaldığını fakat bu konuda gereken çalışmaların yapıldığını dile getirdi.

Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür eden Başkan Sayın Emrah BİLCANLI ise iş dünyası olarak, ülkemiz ve Balıkesir için faydalı olacak her türlü projeye destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya