Büyük ödülün sahibi, Sadık Grubu

Sosyal Medyada Paylaş

Büyük ödülün sahibi, Sadık Grubu

Büyük ödülün sahibi, Sadık Grubu

 

Bu yıl, 70. yılını kutlayan Sadık Grubu, sadece iş dünyasındaki başarıları ile değil, toplumsal değerlere sahip çıkması anlamında da Sosyal Sorumluluk Projeleri ile ödüle layık görüldü.

 

New Orleans’ta düzenlenen gecede ödülü alan Sadık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Oyder Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgay Mersin, “Ford Motor Company Amerika tarafından tüm dünya ülke bayileri arasında yapılan 2017 SaluteToDealers, sosyal sorumluluk projeleri ödülü ile bayiler, topluma sağladıkları katkı, bu projelere yapmış oldukları yatırım, ayırmış oldukları zaman olarak değerlendirildi. Şirket yönetimi olarak bizlerin, ağabeyim Oktay Mersin ve yeğenim İrfan Cihan Mersin ile geçmişten günümüze yaşattığımız değerlerden birisi de hayırseverlik yönümüz oldu. Eğitim, sağlık, spor kısacası toplumsal olaylara karşı her zaman duyarlı olduk. Çevremizde gelişen toplumsal ihtiyaçlara göre sosyal sorumluluk projelerine sağladığımız ve sağlamaya devam ettiğimiz katkılar verilen bu ödül ile taçlandırılmış oldu.

Bir başarıda en önemli unsurlardan birisinin insana verilen değer olduğunu her zaman vurgularım. Siz çalışanlarımız ile beraber emek vererek iş dünyasında şirket başarılarımızı elde ettik. Bunun yanında toplumsal olaylara, gelişmelere de duyarlı hareket ederek, sosyal sorumluluk projelerimizi hayata geçiriyoruz. Toplumun en büyük gereksinimlerinden olan eğitim başta olmak üzere katkı sağlayabileceğimiz konularda bir tuğla da biz koymaya çalışıyoruz. Bizim bu konudaki hassasiyetimizin çocuklarımız tarafından da gelecekte devam edeceğine inancımız sonsuzdur” dedi.  

 

Bu anlamlı ve önemli geceye Lal Mersin, Canberk Mersin ve Ege Mersin de katıldı.

 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya