Bartın Genç İşadamları Derneğinde Egemen Kemik dönemi

Sosyal Medyada Paylaş

Bartın Genç İşadamları Derneğinde Egemen Kemik dönemi

Bartın Genç İşadamları Derneğinde Egemen Kemik dönemi

             Bartın Genç İş Adamları Derneği’nin Olağan Kongresi yapıldı. Derneğin yeni başkanı İnşaat Mühendisi EGEMEN KEMİK seçildi. 50 üyesi olan Bartın Giad’ın yapılan kongrede katılan üyenin tamamının oylarını alan Egemen KEMİK ve listesi seçimleri kazandı.

             Kongrede eski başkan Necmi BALIK, görevde bulunduğu 2 yıllık süre içerisinde derneğin daha iyi yerlere gelmesi için yönetim kurulu üyeleriyle özverili şekilde bir çalışma sergilediklerini söyledi. Balık, ‘Yönetim kuruluna, üyelerine ve dernek üyelerine görevimiz süresince yönetimimize destek olan ve derneğimize katkı sağlayan herkese ayrıca teşekkür ediyorum. 2 yıllık görev süremiz içerisinde tam bir birliktelik içinde yapmış olduğumuz işlerde derneğimizi olduğundan daha iyi bir yere gelmesini sağladık. Görevimiz süresince derneğimize hiçbir zaman siyaset bulaştırmadık. Derneğimizi tam bir tarafsızlık ilkesi içerisinde, siyasetin hep dışında tuttuk. Bizden sonrada görev alacak arkadaşlarımızın aynı şekilde davranacağına inanıyor ve seçilecek olan arkadaşlarımızın her zaman yanlarında olacağıma söz veriyorum, başarılı çalışmalar yapacaklarına da gönülden inanıyorum. Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum’ dedi.

             Daha sonra söz alan Kemik,

             “3 dönemdir yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptığım Bartın genç işadamları derneğinde, arkadaşlarımızın taktiriyle başkanlık görevi bana nasip oldu. Öncelikle yönetim kurulu listemde olmayı kabul eden tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bundan sonraki 3 yıl boyunca gerek dernek üyelerimizin, gerekse Bartın ilinin ihtiyacı olan tüm sivil toplum reaksiyonlarını ziyadesiyle gösterebilecek, akılcı projeler geliştirebilecek ve yeni istihdam alanları oluşturmaya zemin hazırlayabilecek kadar güçlü bir yönetim kurulu ile yola çıkmış bulunmaktayız. Bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da herkese ve her kuruma eşit mesafede olacağımızı ve rehber olarak kendimize Atatürk ilke ve inkılaplarını belirleyeceğimizi ifade ediyor ve yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

Bartın Giad Yeni Yönetim Kurulu;

Egemen KEMİK                                     BAŞKAN

Hikmet CAN SAYIN                               B.Yardımcısı

Salim Cem YILDIZ                                  B.Yardımcısı

Hüseyin Alp AKIN                                  Genel Sekreter

Alkım TAN                                              SAYMAN

Necmi BALIK                                          ÜYE

Şamil KESER                                           ÜYE

Ünsal AKPÜRÇEK                                   ÜYE

Esma Selin KOYUTÜRK                         ÜYE

Sermet Ali BAYKAL                                ÜYE

Onur ALDATMAZ                                  ÜYE

Ali Erge BİRİNCİ                                     ÜYE

Davut Mert ÇÖME                                ÜYE

 

 

 

 

 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya