Bartın genç iş adamları kahvaltıda buluştu

Sosyal Medyada Paylaş

Bartın genç iş adamları kahvaltıda buluştu

Bartın genç iş adamları kahvaltıda buluştu

Bartın Genç İş Adamları Derneği ( BARTIN GİAD )’nin geleneksel kahvaltılı üye toplantısı Kemik Park Otel’de yapıldı.

Kemik Park Otel’de verilen kahvaltıya, Bartın Genç İş Adamları Derneği yönetim kurulu ve üyeleri büyük ilgi gösterdi. Salonu dolduran Bartın Giad üyeleri bir kahvaltı ortamında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.

‘TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYMAYA DEVAM EDİYORUZ’

Toplantının açılışında konuşan Bartın Genç İş Adamları Derneği Başkanı Egemen KEMİK, ‘Dernek çatısı altında yapılacak olan faaliyetler ve sosyal sorumluluk projelerinde elini taşın altına koyan iş adamları olarak buradayız ve birlik beraberliğimizi pekiştirmek adına güzel bir kahvaltı programında bir arada olmanın mutluluğunu ifade eden KEMİK,  genel olarak ekonomi ve güncel konularla da ilgili değerlendirme yapıp, istişarelerde bulundu.

Bartın Genç İş Adamları Derneği tarafından her yıl belirli aralıklarla düzenlenen program ile hem üyelerin kaynaşması, hem de sosyal aktivite ve ekonomik konularda istişarede bulunmalarını sağlıyoruz. Sadece bu programlarda değil üyelerimizle her zaman istişare halindeyiz. Hem ekonomimizin güncel durumunu, hem bölgemizle ilgili bilgi alışverişinde bulunuyoruz’ diye konuşan KEMİK, önümüzdeki günlerde yapılacak seminer eğitim ve yurt dışı iş gezilerinin değerlendirildiği kahvaltı programından duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine son vermiştir.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya