Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan ONAR BAGİAD'ı Ziyaret Etti

Sosyal Medyada Paylaş

Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan ONAR BAGİAD'ı Ziyaret Etti

Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan ONAR 12 Ekim Pazartesi günü Balıkesir Genç İş Adamları Derneği’ne iade-i ziyarette bulundu.

Ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunan BAGİAD Başkanı Emrah Bilcanlı, derneğin genel yapısı ve faaliyetlerini anlatırken, yönetim kurulu üyeleri de kısaca kendilerini ve firmalarını tanıttılar.

Ziyarette, salgın döneminde yaşananlar genel hatlarıyla değerlendirildi. Emniyetin aldığı sıkı önlem ve çalışmalar hakkında bilgiler paylaşıldı.

Maske ve mesafe kurullarının korunarak kontrollü sosyal hayatın devamlılığının önemine değinen Hasan Onar; “Büyük bir hassasiyetle yaklaştığımız salgınla mücadelede personelimiz devamlı olarak kent merkezinde vatandaşlarımızı gözlemleyerek kurallara uymalarını konusunda uyarılarda bulunuyorlar. Diğer kurumlar ile birlikte koordineli şekilde denetimlerimize devam ediyoruz. Aynı zamanda diğer tüm konularda ilgili birimlerimiz tarafından şehrimizin huzur ve güvenliği için operasyonlarımız sürdürülüyor.” dedi.

Göreve geldikleri süre boyunca yapılan çalışmaları takip ederek, takdir ettiklerini belirten BAGİAD Başkanı Emrah Bilcanlı ise “Polis teşkilatımızın her zaman yanımızda olduğunu bilmek güven ve huzurumuzu artırıyor. Şehrimizin güvenliğinin sağlanması konusunda  gösterdiğiniz hassasiyetten dolayı sizlere tekrar teşekkür ediyorum. Katkı sağlayacağımız ve  faydalı olabileceğimiz konular var ise sizlere her zaman yardımcı olmaktan dolayı gurur duyacağımızı bilmenizi isteriz” dedi.

Karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından ziyaret sona erdi.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya