Balıkesir GİAD'dan protokol ziyaretleri

Sosyal Medyada Paylaş

Balıkesir GİAD'dan protokol ziyaretleri

Balıkesir GİAD Başkanı Sayın Rahmi KULA ile birlikte yönetim kurulu üyeleri  Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zekai KAFAOĞLU ve Altıeylül Belediye Başkanı Sayın Hasan AVCI’ yı makamlarında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen seçim sonrasında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine gelen Sayın Zekai KAFAOĞLU yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; görev değişikliği sonrasında yaşanılan yoğunluğun hiç azalmadan devam ettiğini, yeni dönemde yeni projelerin oluşturulması ve var olanların ise tamamlanacağını belirtti.

Sayın Rahmi KULA ise, “Her bakımdan büyük öneme sahip olan şehrimizin gelişmesi için Genç İşadamları olarak, yapılacak belediye çalışmalarında üstümüze düşen her türlü görevi yerine getireceğimizi ve bu konuda sizlerin yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim” dedi.

Yönetim kurulu üyeleri,  Sayın Zekai KAFAOĞLU’ na yeni görevinde başarılar diledikten sonra Altıeylül Belediye Başkanı Sayın Hasan AVCI da makamında ziyaret edildi.

Hoş ve samimi geçen sohbette Altıeylül ilçesi için yapılacak çalışmalara kalınan yerden hız kesmeden devam edeceklerini belirten Sayın Hasan AVCI’ ya seçildiği yeni görevi için hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya