Balıkesir Genç işadamları derneğine iade-i ziyaret

Sosyal Medyada Paylaş

Balıkesir Genç işadamları derneğine iade-i ziyaret

BLK Sistem SMMM A.Ş’ nin kurucu ortaklarından olan dernek üyemiz Sayın Emre YÜCEL, şirket ortakları Sayın Eren ÇEKİÇ ve Sayın Mahmut MUTLU ile birlikte dün derneğimize iade-i ziyarette bulundu.

Misafirlerimizin ve yönetim kurulu üyelerimizin kendilerini ve firmalarını kısaca tanıttığı ziyarette, Başkanımız Sayın Emrah BİLCANLI: “ Öncelikle bizleri ziyaret ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Balıkesir’imiz için öncü niteliğindeki yapmış olduğunuz bu başarılı işten dolayı sizleri bir kez daha kutluyorum. Dernek üyelerimiz adına şirketinizin bereketli olmasını , hayırlı ve bol kazançlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Yapılan iade-i ziyaret sonrasında ise aynı gün CHP İl Başkanı Sayın Serkan SARI, CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Sayın Dr. Fikret ŞAHİN ve CHP İl Başkan Yardımcısı Sayın Uğur FİSKECİ derneğimizi ziyaret ettiler.

Karşılıklı tanışmanın ardından, kendilerini derneğimizde ağırlama nezaketi gösterdikleri için Başkanımıza ve yönetim kurulumuza teşekkür eden CHP İl Başkanı Sayın Serkan SARI, malum seçim süreci ve parti içinde yapılan çalışmalardan bahsederek: “ Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İNCE Balıkesir’ e çok önem veriyor, eşinin memleketini olması sebebiyle ilimizi çok iyi tanıyor. Bu sebeple buradan gelecek oylar kendisi için çok önem arz ediyor. Partimizin İl yönetim kadrosu her yöreden insanla olduğu gibi kendi içinde de uyumlu bir yönetim. İlimiz halkının tüm beklentilerini karşılamak istiyoruz, amacımız toplumsal uzlaşı ve demokrasi. Partimizin içerisinde yapılan toplantılarda görüşülerek uygulanması amaçlanan birçok çalışmamız var. Örneğin, banka borçlarının yeniden düzenlenerek uzun ve uygun faizsiz vadeye yayılması, asgari ücretin net 2.200,00 TL olması ve kira stopajının kaldırılması ile işverene bu şekilde kaynak sağlanması planlarımız arasında Ayrıca uzman akademisyenlerce hazırlanmış yeni ve ilgi çekici temelleri sağlam projeler üretiliyor, bu konulara ilişkin bilgileri sosyal medyada bulabilir ve inceleyebilirsiniz. Partimizin manifestosunda başkanlık sisteminin kaldırılması ile yeniden parlamenter sisteme dönmek var, güçler ayrılığı ilkesini tekrar işler hale getirmek istiyoruz. Balıkesir iş dünyasının desteğine ihtiyacımız var ve bu konuda sizlerden de destek istiyoruz.” dedi.

CHP İl Başkan Yardımcısı Sayın Uğur FİSKECİ ise CHP’ nin içinde uzman ekonomistleri barındırdığını, ülkemizin dış ülkelerdeki ekonomik ve yargısal güvenini kazanarak dış yatırımcıyı Türkiye’ ye getirmeyi planladıklarını bu durumu uzman ekonomistler ve doğru politikalarla destekleyerek gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

Her kesimi kucaklamak istiyoruz

Çok yoğun bir seçim çalışması içinde olduklarını dile getiren CHP Balıkesir Milletvekili adayı Sayın Dr. Fikret ŞAHİN : “ Hız kesmeden devam ettiğimiz çalışmalarımızı gecenin geç saatlerine kadar sürdürüyoruz. Halkımız için çalışıyor, ayrımcılık yapmadan her kesimi kucaklamak istiyoruz. Sayın Muharrem İNCE Balıkesir’ imiz için çok büyük bir fırsat. Bunu mutlaka değerlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Halkımızdan bu seçim sürecinde büyük destek görüyoruz ve bu desteğin artacağına da inanıyorum. Ülkemiz daha iyi yerleri hak ediyor, daha güzel ekonomik tablolara sahip olabiliriz, daha demokratik normlarımız olabilir, dünyada daha saygın bir ülke olabiliriz. Tüm bunları gerçekleştirmek için partimizin kazanabilmesi gerekiyor ve bizler bu konuda siz değerli iş adamlarımızın da desteklerini bekliyoruz.” dedi.

Yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Sayın Emrah BİLCANLI ise : “Balıkesir’ li iş adamları olarak ülkemiz için atılacak her türlü akılcı adımı ve yapılacak her türlü olumlu çalışmayı destekliyoruz. Ülkemiz için adil bir seçim olmasını diliyorum, bu vesile ile sizlere de bu süreçteki çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya