Bakan SOYLU, Sakarya GİAD fuar standını ziyaret etti.

Sosyal Medyada Paylaş

Bakan SOYLU, Sakarya GİAD  fuar standını ziyaret etti.

Bakan SOYLU, Sakarya GİAD  fuar standını ziyaret etti.

 

SakaryaGİAD düzenlenen SAGİF Arge, Girişimcilik ve İnsan Kaynakları fuarında yerini alarak istihdamın geliştirilmesi adına çalışmalarda bulundu.

Fuarın açılışını Çevre ve Sosyal Güvenlik  Bakanı Süleyman Soylu yaptı. Açılış sonrasında Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ile SakaryaGİADstantını da ziyaret eden Bakan SOYLU, başkan Gökhan Korkmaz ile görüştü.  Başkan KORKMAZ, Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu ve SakaryaGİAD hakkında kısa bilgi aktardıktan sonra, Sakarya’da üyeleri ile 2.000 kişiye iş imkanı sağladıklarını aktardı. Fuara katılım amaçlarının da iş arayanlar ile üyelerini buluşturmak olduğunu da dile getiren SakaryaGİAD başkanımız topluma faydalı hizmetlerde bulunma gayretlerinin altını çizdi. SakaryaGİAD ile sürdürülen çalışmalar için teşekkürlerini ileten bakan Soylu’ da memnuniyetini dile getirdi.

12-13-14 Mayıs tarihlerinde 3 gün süren fuar kapsamında SakaryaGİAD asistanları 200’e yakın CV toplayarak, başvuru sahiplerine iş olanağı sağlayabilmek adına çalıştılar. İş camiasını temsilen katılım sağlayan SakaryaGİADstantı yoğun ilgi gördü.

Başta Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanı Süleyman Soylu ve Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş olmak üzere, Sakarya İl Garnizon Komutanı Albay Emin Dursun, 25.dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, İnşaat Mühendisleri odası başkanı Hüsnü Gürpınar, Muhasebeciler Odası başkanı Selahattin Çakırsoy, Müteahitler Birliği başkan vekili Murat Kotan da SakaryaGİADstantını ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. 

 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya