BAGİAD Yemekli Toplantısı

Sosyal Medyada Paylaş

BAGİAD Yemekli Toplantısı

BAGİAD Başkanı Sayın Emrah BİLCANLI ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Sayın Ersin YAZICI’yı ağırladığımız yemekli toplantı gerçekleştirildi.

 

BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE BAŞARILI SONUÇLARA
Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçen yemekte, kurumların birlik ve beraberlik içerisinde başarılı sonuçlara ulaşabileceğini belirten Başkanımız Sayın Emrah BİLCANLI dernek olarak Balıkesir'e katkı sağlayacak projeleri desteklediğimizi belirtti. BAGİAD' ın Balıkesir ve ülke ekonomisine sağladığı katkılardan söz ederek, BAGİAD' ın sosyal sorumluluk projelerinde de önemli çalışmalarda bulunduğunu kaydetti.

 

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI BALIKESİR İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Vali  Sayın Ersin YAZICI ise yemekli bir toplantıda bizlerle beraber olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, becerilerini sürekli geliştirebilen ve hizmet üretme gayesi içerisinde çalışan bizlere ilimizin ve ülkemizin kalkınması adına çalışmalarımızda başarılar diledi. Sivil toplum kuruluşlarının Balıkesir için öneminden de bahsederek BAGİAD' ın yapmış olduğu faaliyetler ile ilgili verilen bilgilerden memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

KARARLI VE AZİMLİ
Balıkesir Genç İş Adamları Derneği'mizin önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğuna dikkat çeken Sayın Ersin YAZICI "BAGİAD' ın hizmet üretme noktasında kararlı ve azimli olduğunu görmek bizleri mutlu etmiştir. Misafirperverliğiniz için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Hepiniz ayrı ayrı çok büyük katkılar sağlıyorsunuz. Daha güzel bir Balıkesir için bütün kurumlarla fikir alışverişinde bulunup elele vererek çalışma gayretindeyiz. "dedi.

 

EL ELE VERECEĞİZ
Balıkesir için daima tüm kurum ve kuruluşlarla iş birliği halinde olduklarını söyleyen Sayın Ersin YAZICI, "Hepimizin amacı Balıkesir ve Balıkesir için çalışmak. Hep beraber el birliğiyle şehrimize daha fazla ne katabiliriz, bunun mücadelesini vereceğiz. Ele ele vereceğiz. Herkes gücü nispetinde Balıkesir'e katkı sağlayacak. Balıkesir'imiz için yan yana olalım. İlimiz için birlikte hareket ederek, güzel projelere imza atacağız." dedi.
 

ÇOK ÖNEMLİ BİR CAZİBE MERKEZİ
Balıkesir'in önümüzdeki günlerde çok önemli bir cazibe merkezi olacağının kaydedildiği konuşmalarda, sanayici ve iş adamlarımızın sorunlarını çözme adına bu toplantıların daha sık bir şekilde düzenlenmesine karar verildi.

 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya