Bafra GİAD Üyeleri Ramazan Ayı İftar Programında Bir araya geldi;

Sosyal Medyada Paylaş

Bafra GİAD Üyeleri Ramazan Ayı İftar Programında Bir araya geldi;

Bafra Genç İş Adamları Derneği Üyeleri Ramazan Ayı İftar Programında Bir araya geldi;


Başkan Güngör Yaptığı Konuşmada; "Bildiğiniz üzere, manevi hazzın ve lezzetin zirve yaptığı kutlu bir dönemin içinden geçiyoruz.


Mübarek Ramazan ayının eşsiz ve mana yüklü derin ikliminden millet olarak feyizlenmek ve oluk oluk akan nimet pınarlarından kana kana içmek için ibadetlerimizi yapıyoruz.


İnşallah Cenab-ı Allah, tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız duaları kabul eder ve üzerimizden ihsanını, mağfiretini ve himmetini esirgemez.


Bu anlamlı davete katılan ve aynı sofranın etrafında bir araya geldiğimiz her bir arkadaşıma ve misafirlerimize bu vesileyle şükranlarımı sunuyorum.


Dostlarım,
Yönetim geldiğimiz zamandan itibaren son iki buçuk yılda
bir çok ziyaret, Güzel projeler ve en önemlisi Derneğimizin İsminden en güzel bir şekilde bölgemizde bahsettirdik.
Bundan sonraki dönemlerde de bu katlanarak büyeyeceğine inanıyorum.
Yine son zamanlarda Seçim teleşın da koşturan bir ülke olarak biz Bölgemize katkı sağlamaya iş olanaklarımızı geliştirmeye yönelik ihracatımızı ve ithalatımızı destekleyecek girişimlerde bulunmaya çalıştık, Yine bu sürede içimizden dört kişinin muhtar adaylığının söz konusu olması ve 1 üyemizin muhtar seçilmesi, diğer 2 üyemizin de babalarının muhtar seçilmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Böylelikle resmiyette de fiili olarak da kendi bölgelerine hizmet edeceklerdir.
Tüm bunlar gerçekleşirken Yine İçimizden bir eğitimcinin Kitabının yayınlanarak Gençlerimize ve Eğitim camiasındaki bir takım durumlara değinerek geleceğimize ışık tutması kendisinin ne denli "Yazar" kabiliyeti olduğunu bizlere göstermiştir.

Tüm bunlara bakıldığında aslında yeri ve zamanı geldiğinde ülkemizin ve bölgemiz için elimizi taşın altına koymaktan yine yeri geldiğinde bölgemiz adına hiç bir sorumluluktan kaçınmayacağımızın göstergesidir.
Böylelikle İnşallah Sizlerle Birlikte Hep beraber daha güzel Bir Bafra ve daha güzel bir Samsun için omuz omuza olucaz ve birlikte bölgemize değer katarak Bafra’mızı istenilen yere taşıyacağızdır. 

Cenab-ı Allah milletimizin, vatanımızın ve bölge sevdalısı bizlerin yar ve yardımcısı olsun. Rabbim Birliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmaya çalışanlara fırsat vermesin ve milletini korusun ve kollasın.
Konuşmama son verirken hepinizi tekrar sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.
Sağ olun, var olun." dedi.

Program Çocuklar için Hazırlanan Hacivat ve Karagöz gösterisinden sonra sona erdi.
Katılım sağlayan Yönetim Kurulumuz ve Eşleri, Tüm Üyelerimiz ve Eşlerine Teşekkürlerimizi sunuyoruz.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya