Bafra GİAD İftar Programı ve Üye İstişare Toplantısı gerçekleşti.

Sosyal Medyada Paylaş

Bafra GİAD İftar Programı ve Üye İstişare Toplantısı gerçekleşti.

Bafra GİAD İftar Programı ve Üye İstişare Toplantısı gerçekleşti.

Dereköy’de gerçekleştirilen programda Dernek Yönetim Kurulu ve  üyeleri vede eşleri neredeyse tamamı hazır bulundu; Dernek Başkanı Alper Güngör;  Mübarek Ramazan ayında hem Ruhumuzun pasını silmek hem de  güzel bir organizasyon eşliğinde üyelerimizin birbirini tanımasını sağlamak amacı ile istişare toplantımızı gereçekleştiriyoruz. Öncelikle Tüm dualarımız ve ibadetlerimiz; dünya da barış ve huzurun hakim olması , zulmün ortadan kalkması , mazlumların yaralarına merhem olmasını içindir. Özelliklede Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bertaraf edebilmek için bizlere ve milletimize Rabbim güç versin.

Dernek olarak 7 yılımızı doldurduk, 3.dönem yönetim olarak ise 1 yılımızı doldurduk, zaman çok çabuk akıp gidiyor,
-Bu kısa süre zarfı içinde 2 proje faal hale getirdik,
-Dernek binamızı taşıyarak daha kurumsal ve daha etkili bir dernek olarak yeni bir pencere araladık,
-Hatrı sayılır görüşmeler yaptık, bölgemiz için elimizi taşın altına koyduk, tarımdan turizm alanına kadar olan kalkınma projelerinde yer aldık, almayada devam ediyoruz.
     Ancak net olarak gördüğümüz bir şey var, çıkarı ve sevdası sadece Bafra olan siz genç iş adamları ve eşlerinin gün geçtikçe daha büyük bir aile haline gelmesini görüyorum.
    Bu vesileyle 3.dönem yönetim kurulumuza ve şahsıma verdiğiniz desteklerden dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Gün geçtikçe daha geniş bir aile olabilmek ve geleceğimize ışık tutabilmek için herzaman ve heryerde BAFRA GİAD diyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Dedi.

        Yönetim Olarak Burak Özturan, Anıl Güngör, Soner Altunışık, Hasan Yurduseven, Emre Türker, Ferdi Kaya, Osman Engiz, Efe Eren, Adnan Akkurt, Coşku Demircan hazır bulundu. Üyeler ile sıcak bir Aile ortamı oluşturulup ilerleyen dönemde yapılacak olan yeni projelere destek sözü yenilendi. Program Semazen ler eşliğinde devam ederek Kuran-ı Kerim okunması ile tamamlandı.
       

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya