Askon'dan Samgiad'a ziyaret

Sosyal Medyada Paylaş

Askon'dan Samgiad'a ziyaret

ASKON Samsun Şube Yönetim Kurulu, SAMGİAD Yönetim Kurulu'nu ziyaret etti.

 

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Samsun Şube başkanı Ahmet Alp Doğru ve Yönetim Kurulu üyeleri, Samsun Genç İş İnsanları Derneği'ni ziyaret ederek, Başkan Onur Öztekin ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.

 

Samimi ve sohbet ortamında geçen ziyarette dernek üyeleri birbirlerini tanıma fırsatı bulurken, yapılan görüşmede birlikte proje yapma kararı alındı.

 

Ziyarette ilk olarak konuşan ASKON Şube Başkanı Ahmet Alp Doğru, Samsunlu genç iş insanları ile bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını belirterek, ''Sivil toplum kuruluşlarını çok önemsiyoruz. Bu anlamda şehrimizin genç iş insanlarının bir arada bulunduğu Samsun Genç İş İnsanları Derneği'ni yakından takip ediyoruz. SAMGİAD kurulduğu günden bugüne üyelerine ve şehrine faydalı işler yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu anlamda ASKON ve SAMGİAD'ın ortak yapabileceği projelerde yer almaya hazırız'' dedi.

 

SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin ise, ASKON Yönetim Kurulu'nu ağırlamaktan mutlu olduklarını ifade ederek, ''SAMGİAD olarak 'Gelecek Biziz' sloganıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda göreve geldikten sonra sosyal sorumluluk projeleri başta olmak üzere birçok projeye imza attık. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımızı aynı hız ile sürdürmeye gayret edeceğiz. ASKON Samsun Şube Başkanlığı'nın çalışmalarını biz de yakından takip ediyoruz. İki derneğin organize edeceği ortak projelerde bizlerde yer almak isteriz'' diye konuştu.

 

Ziyaretin sonunda ASKON Başkanı Ahmet Alp Doğru, SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin'e hediye sundu.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya