Adım Adım Bölge Ekonomisine katkı GİAD’dan.

Sosyal Medyada Paylaş

Adım Adım Bölge Ekonomisine katkı GİAD’dan.

Adım Adım Bölge Ekonomisine katkı GİAD’dan.

               Bafra Genç İşadamları Derneği ( Bafra GİAD ), Bafra İŞKUR Hizmet Merkezi ve Samsun KOSGEB Müdürlüğü işbirliğinde kendi işini kurmak isteyen genç girişimcilere 19-22 Temmuz 2018 ile 9-12 Ağustos 2018 tarihleri arasında 2 oturumdan oluşan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi programı verilmiş ve kursu başarıyla tamamlanmıştır. 40 kursiyerin katıldığı bu eğitim programında kendi işini kurmak isteyen adayların neler yapması gerektiği, piyasa koşulları, ekonomik çıkarımlar, kendi işini yönetme, stratejik planlama gibi konularda eğitimler tamamlanmıştır. Başarılı olan kursiyerlere Sertifikaları verilmiştir.

İŞKUR Görevlisi ve Meslek Danışmanı  Mehmet UĞUZ bey konuşmalarında, Farklı kurumlarla ortaklaşa düzenlediğimiz bu kurslar sayesinde bir çok kişiye kendi işini kurma fırsatı verilmektedir. Bunlara fırsat veren kurumlara teşekkür ediyoruz. Tüm kursiyerlere hayatlarında başarılar diliyoruz. Hizmetlerimiz ve eğitimlerimiz sizlerin sayesinde ortaklaşa devam edecektir dedi.

GİAD Başkanı GÜNGÖR;”  Vizyonumuz gereği ekonomik anlamda bölgemizin kalkınmasını sağlayacak her türlü projeyi yapmak ve bunları planlamak bizim görevimiz, bu kapsamda Kendi işini kurmak isteyen genç girişimci insanlarımızın kendi ayaklarının üzerinde durabilmesini sağlamak ve en azından yanında istihdam edeceği bir kişiyi ekonomiye kazandırmak gayemiz ile bu eğitim projemizi de hayata geçirmiş bulunuyoruz. Tabi bunla sınırlı kalmayıp Teknik danışmanlıklarına kadar hizmet vereceğimiz bu kursiyerlerimizin, işyerlerini açılışlarına kadar takipçisi olacağız. “dedi

Sertifika törenine;  Bafra GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Alper GÜNGÖR ve Yönetim Kurulu Üyeleri Burak ÖZTURAN,Hasan YURDUSEVEN, Osman ENGİZ, Bafra İşkur Hizmet Merkezi Şefi Kamil KOÇAK ve  Meslek danışmanı Mehmet UĞUZ, katıldı.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya